Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Bydgoszcz] Photo Day 8.0 - Ratusz - 6 luty 12:00

Feelip
25-01-2010, 18:12
Po raz kolejny zapraszamy miłośników fotografii na akcję Photo Day. Tym razem odwiedzimy bydgoski ratusz.
Nie ważne, czy jesteś zawodowym fotografem, czy dopiero zaczynasz przygodę z uwiecznianiem chwil i miejsc w obiektywie, Photo Day to akcja dla Ciebie!

Spotykamy się już 6 lutego o 12:00 przy głównym wejściu do ratusza od strony Starego Rynku.

Odwiedzimy miejsca, w których nigdy wcześniej nie byliście: korytarze z oknami tworzącymi ciekawe efekty świetlne, sale obrad Komisji Rady Miasta, gabinet Prezydenta Bydgoszczy, salę sesyjną wraz z balkonem i reżyserką, gabinet przewodniczącej Rady Miasta, będziemy mogli zrobić zdjęcia przez okna w dachu ratusza, odwiedzimy piwnicę i zajrzymy do węzła ciepłowniczego i warsztatu, chętni będą mogli uwiecznić salę z pocztem bydgoskich prezydentów i kilka innych sal konferencyjnych, następnie wejdziemy na strych w budynku przy ul Jezuickiej 4.
Naszą wyprawę zakończymy na zabytkowym ganku przy ul. Jezuickiej 2.

Kto może przyjść? Każdy! Warunkiem uczestnictwa w akcji jest aparat w dłoni i uśmiech na twarzy.

Uczestnicy Photo Day 8.0 będą mogli opublikować swoje prace na portalu MMBydgoszcz.pl, dodając wpis do bloga (http://www.mmbydgoszcz.pl/blog/entry/new) wraz ze zdjęciami. Redakcja MM Bydgoszcz wybierze najciekawsze prace, które następnie ukażą się w Magazynie Gazety Pomorskiej oraz w Kurierze Ratuszowym.

Serdecznie zapraszamy do udziału w akcji!

JaBlam
30-01-2010, 23:23
Kuźwa.. wszedzie photoday numerek 7-8-9 a w Krakowie stanelo na 5tym pol roku temu i nic dalej..... szkoda!

Feelip
31-01-2010, 04:04
Kuźwa.. wszedzie photoday numerek 7-8-9 a w Krakowie stanelo na 5tym pol roku temu i nic dalej..... szkoda!

A mi się wydawało, że to właśnie w Krakowie powinno być już z 15-16 :) Bo chyba miejsc na photo day'e macie znacznie więcej...

JaBlam
31-01-2010, 04:07
po ostatniej klapie jaka byl photoday w obserwatorium cos jakos temat ucichl...Wydawaloby sie ze miasto duze i mozna wiele zdzialac a jednak.... okazuje się, ze tak naprawde w wielu miejscach nas nie chca,..

SeaMan
07-02-2010, 16:57
i po imprezie :) Dla mnie była to pierwsza impreza z tej serii. Ilość przybyłych osób zaskoczyła mnie lecz impreza była bardzo miła i fajna. Jeżeli tylko czas mi na to pozwoli na następnych tez będę :D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://www.mmbydgoszcz.pl/5148/2010/2/7/photo-day---wideo-ajpi-tv?category=interwencje Relacja z imprezy