Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Bydgoszcz] Photo Day 8.0 - Ratusz - 6 luty 12:00

Domyślnie [Bydgoszcz] Photo Day 8.0 - Ratusz - 6 luty 12:00

Po raz kolejny zapraszamy miłośników fotografii na akcję Photo Day. Tym razem odwiedzimy bydgoski ratusz.
    Nie ważne, czy jesteś zawodowym fotografem, czy dopiero zaczynasz przygodę z uwiecznianiem chwil i miejsc w obiektywie, Photo Day to akcja dla Ciebie!

Spotykamy się już 6 lutego o 12:00 przy głównym wejściu do ratusza od strony Starego Rynku.

Odwiedzimy miejsca, w których nigdy wcześniej nie byliście: korytarze z oknami tworzącymi ciekawe efekty świetlne, sale obrad Komisji Rady Miasta, gabinet Prezydenta Bydgoszczy, salę sesyjną wraz z balkonem i reżyserką, gabinet przewodniczącej Rady Miasta, będziemy mogli zrobić zdjęcia przez okna w dachu ratusza, odwiedzimy piwnicę i zajrzymy do węzła ciepłowniczego i warsztatu, chętni będą mogli uwiecznić salę z pocztem bydgoskich prezydentów i kilka innych sal konferencyjnych, następnie wejdziemy na strych w budynku przy ul Jezuickiej 4.
    Naszą wyprawę zakończymy na zabytkowym ganku przy ul. Jezuickiej 2.

Kto może przyjść? Każdy! Warunkiem uczestnictwa w akcji jest aparat w dłoni i uśmiech na twarzy.

Uczestnicy Photo Day 8.0 będą mogli opublikować swoje prace na portalu MMBydgoszcz.pl, dodając wpis do bloga wraz ze zdjęciami. Redakcja MM Bydgoszcz wybierze najciekawsze prace, które następnie ukażą się w Magazynie Gazety Pomorskiej oraz w Kurierze Ratuszowym.

Serdecznie zapraszamy do udziału w akcji!

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Kuźwa.. wszedzie photoday numerek 7-8-9 a w Krakowie stanelo na 5tym pol roku temu i nic dalej..... szkoda!
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Kuźwa.. wszedzie photoday numerek 7-8-9 a w Krakowie stanelo na 5tym pol roku temu i nic dalej..... szkoda!
    A mi się wydawało, że to właśnie w Krakowie powinno być już z 15-16 Bo chyba miejsc na photo day'e macie znacznie więcej...

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

po ostatniej klapie jaka byl photoday w obserwatorium cos jakos temat ucichl...Wydawaloby sie ze miasto duze i mozna wiele zdzialac a jednak.... okazuje się, ze tak naprawde w wielu miejscach nas nie chca,..
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar SeaMan
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

i po imprezie Dla mnie była to pierwsza impreza z tej serii. Ilość przybyłych osób zaskoczyła mnie lecz impreza była bardzo miła i fajna. Jeżeli tylko czas mi na to pozwoli na następnych tez będę
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    http://www.mmbydgoszcz.pl/5148/2010/...ry=interwencje Relacja z imprezy
    Ostatnio edytowane przez SeaMan ; 07-02-2010 o 17:03 Powód: Automerged Doublepost
    450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX

Uprawnienia umieszczania postów