PDA

Zobacz pełną wersję : Live View

glowicki
27-12-2009, 21:26
w tym jednym watku chcialbym przedstawić 2 problemy, ktore ostatnio mnie dotykają, oraz prosilbym o udzielenie pomocy badź krótkiego instruktazu.

1.Zaczne od Live View. wchodze w menu-->nastawy funkcji LV--> wyświetlaj. na wizjerze, nie mam obrazu nie slysze w ogole przeskoku, ktory jak zawsze miał miejsce. Czym jest to spowodowane?

2. Lampa błyswkowa, uzywam 580 II bateria mi sie rozladowala, postanowilem wlaczyc wbudowana. co ciekawe, klikam przycisk "błyskawicy" i lampa nie chce sie otworzyć, rowniez przy nałozonym dekielku i trybie automat, lampa zawsze sie otwierala, teraz tez tak nie jest. a gdy wchodze w nastawy funkji lampy wewn. to wyswietla ze opcja jest niemozliwa poniewaz jest podlaczona lampa zewnetrzna. O co chodzi ?

iso
27-12-2009, 21:30
2. możliwe że zablokował Ci się taki malutki bolec pod tymi metalowymi szynami na sankach.

glowicki
27-12-2009, 21:52
hmmm, i dlatego funkcja wewnetrznej mowi ze podlonczona jest zewnetrzna, a zewnetrzna mowi ze lampa jest niezgodna.

wiec jakos dziwnie. a apropo tego bolca, to troche zabawy ?

iso
27-12-2009, 22:21
Kwestia podważenia śrubokrętem chyba. Gdzieś już parę razy było na forum. Ale poczekaj na jakieś odpowiedzi bardziej wtajemniczonych, coby nie było że sobie puszkę rozwalisz.