Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Canon EF 100-300 - poprawiali go przez lata?

Tytus
25-09-2005, 15:12
Hej

czy ktoś coś wie o tym, by to szkło w jakiś sposób poprawiano przez lata produkcji? jakieś wersje I,II,III, nowe powłoki czy inne bajery?

pozdr.

Scaramanga
25-09-2005, 15:28
Hej

czy ktoś coś wie o tym, by to szkło w jakiś sposób poprawiano przez lata produkcji? jakieś wersje I,II,III, nowe powłoki czy inne bajery?

pozdr.

Jak trafisz na dobra promocje,to Ci dodadza do niego zgrzewke Guinessa...;)

Tytus
25-09-2005, 15:33
Jak trafisz na dobra promocje,to Ci dodadza do niego zgrzewke Guinessa...;)

:):):)

serio pytam, poprawiali w toku produkcji L-ki, poprawiali 75-300mm to może i w tym coś zmieniali...

kleobobi
25-09-2005, 16:27
Co do 100-300 to niewiem ale sam go wlasnie kupuje .Ale twoja stronka bardz mi sie podoba zwlaszcza wyjazd do Malezji.Osobiscie bylem w Indonezji i Tajlandi ale Malezje mam w planie a zwlaszcza Borneo.Mam pytanie ktore miejsce jest bardziej atrakcyjne Kota Kinabalu czy Kuching.Za informacje serdecznie dziekuje.I jeszcze jedno jakim tele obiektywem robiles zdjecia zwierzat.

Tytus
25-09-2005, 17:43
Co do 100-300 to niewiem ale sam go wlasnie kupuje .Ale twoja stronka bardz mi sie podoba zwlaszcza wyjazd do Malezji.Osobiscie bylem w Indonezji i Tajlandi ale Malezje mam w planie a zwlaszcza Borneo.Mam pytanie ktore miejsce jest bardziej atrakcyjne Kota Kinabalu czy Kuching.Za informacje serdecznie dziekuje.I jeszcze jedno jakim tele obiektywem robiles zdjecia zwierzat.

co do miejsca, to zarówno KK jak i Kuching nadają się na jeden dzień i nic więcej, Kuching ma klimat, ładny waterfront do spacerów i architekturę, KK jest brzydkie ale ma niezły targ pamiątkarski bazar filipiński i jest generalnie lepszym miejscem na wszelkiego rodzaju zakupy

odwiedzisz z pewnością oba miasta, bo przy podróżowaniu po całym Borneo nie da ich się uniknąć

moja rada, przeczytaj moje wskazówki praktyczne przed wyjazdem, Jezlei byłeś w Indonezji i Tajlandii ja był półwysep malajski obszedł szerokim łukiem i skoncentrował się na Borneo

zdjęcia były robione zdezelowanym, dziesięcioletnim 75-300 USM I, chcę go wymienić na 100-300 bo jest dużo solidniejszy, nic lepszego nie kupię, bo nie mam najmniejszej ochoty tachać tego na plecach...