Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Canon EF 100-300 - poprawiali go przez lata?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie Canon EF 100-300 - poprawiali go przez lata?

Hej

czy ktoś coś wie o tym, by to szkło w jakiś sposób poprawiano przez lata produkcji? jakieś wersje I,II,III, nowe powłoki czy inne bajery?

pozdr.

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    Hej

czy ktoś coś wie o tym, by to szkło w jakiś sposób poprawiano przez lata produkcji? jakieś wersje I,II,III, nowe powłoki czy inne bajery?

pozdr.
    Jak trafisz na dobra promocje,to Ci dodadza do niego zgrzewke Guinessa...
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scaramanga
    Jak trafisz na dobra promocje,to Ci dodadza do niego zgrzewke Guinessa...

serio pytam, poprawiali w toku produkcji L-ki, poprawiali 75-300mm to może i w tym coś zmieniali...

kleobobi
    Guest

Domyślnie

Co do 100-300 to niewiem ale sam go wlasnie kupuje .Ale twoja stronka bardz mi sie podoba zwlaszcza wyjazd do Malezji.Osobiscie bylem w Indonezji i Tajlandi ale Malezje mam w planie a zwlaszcza Borneo.Mam pytanie ktore miejsce jest bardziej atrakcyjne Kota Kinabalu czy Kuching.Za informacje serdecznie dziekuje.I jeszcze jedno jakim tele obiektywem robiles zdjecia zwierzat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kleobobi
    Co do 100-300 to niewiem ale sam go wlasnie kupuje .Ale twoja stronka bardz mi sie podoba zwlaszcza wyjazd do Malezji.Osobiscie bylem w Indonezji i Tajlandi ale Malezje mam w planie a zwlaszcza Borneo.Mam pytanie ktore miejsce jest bardziej atrakcyjne Kota Kinabalu czy Kuching.Za informacje serdecznie dziekuje.I jeszcze jedno jakim tele obiektywem robiles zdjecia zwierzat.
    co do miejsca, to zarówno KK jak i Kuching nadają się na jeden dzień i nic więcej, Kuching ma klimat, ładny waterfront do spacerów i architekturę, KK jest brzydkie ale ma niezły targ pamiątkarski bazar filipiński i jest generalnie lepszym miejscem na wszelkiego rodzaju zakupy

odwiedzisz z pewnością oba miasta, bo przy podróżowaniu po całym Borneo nie da ich się uniknąć

moja rada, przeczytaj moje wskazówki praktyczne przed wyjazdem, Jezlei byłeś w Indonezji i Tajlandii ja był półwysep malajski obszedł szerokim łukiem i skoncentrował się na Borneo

zdjęcia były robione zdezelowanym, dziesięcioletnim 75-300 USM I, chcę go wymienić na 100-300 bo jest dużo solidniejszy, nic lepszego nie kupię, bo nie mam najmniejszej ochoty tachać tego na plecach...

Uprawnienia umieszczania postów