Zobacz pełną wersję : Opinie o sklepie www.itart.eu
Czy miał ktoś styczność z tym sklepem? Jeśli tak, proszę o opinie na ich temat :)
http://www.itart.eu/
Zamówiłem u nich monitor FlexScanS2231W - przesyłka dotarła ale troszkę poczekałem. Jak na jedną transakcję to ocena dobra.
Zamówiłem u nich monitor FlexScanS2231W - przesyłka dotarła ale troszkę poczekałem. Jak na jedną transakcję to ocena dobra.
Dzięki za odpowiedź! :)
Pozwolę sobie zadać pytanie. Ile czekałeś od momentu złożenia zamówienia?
około tygodnia - na stronie towar był dostępny, przy rozmowie telefonicznej też był dostępny, a się okazało, że trzeba było poczekać. Ale za bardzo upierdliwy nie jestem, no i droga daleka paczki była;-). a i jeszcze, mam wrażenie, że monitor był z poza polskiej sieci dystrybucji (oczywiście nówka, ale nic po polsku, gwarancja europejska) za to dużo taniej.
krzysiek_w
09-06-2010, 14:45
juz drugi miesiac mija od kiedy kupilem u nich monitor ... ani sprzetu ani kasy nie mam, kontakt niemal zerowy ze sklepem (nie odbieraja telefonow, prawie w ogole nie odpisuja na maile) - niestety sprawe musze skierowac do sadu :evil:
Hej!
Miałem podobny problem z tym sklepem (zero kontaktu telefonicznego i mailowego). Monitor wysłali ze złą podstawką po miesiącu (też mam wrażenie, że nie jest z polskiej dystrybucji), a pozostałe produkty w sumie po dwóch miesiącach od zamówienia. Dopiero kiedy nastraszyłem sądem (na poczcie głosowej i na mailu) sprawa nabrała normalnego toru.
Miałem dostać od nich rekompensatę za zwłokę. Oczywiście takowej nie otrzymałem.
Odradzam!!! Omijać takich szerokim łukiem!!!