Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Opinie o sklepie www.itart.eu

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie Opinie o sklepie www.itart.eu

Czy miał ktoś styczność z tym sklepem? Jeśli tak, proszę o opinie na ich temat
    http://www.itart.eu/

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

Zamówiłem u nich monitor FlexScanS2231W - przesyłka dotarła ale troszkę poczekałem. Jak na jedną transakcję to ocena dobra.

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maroos Zobacz posta
    Zamówiłem u nich monitor FlexScanS2231W - przesyłka dotarła ale troszkę poczekałem. Jak na jedną transakcję to ocena dobra.
    Dzięki za odpowiedź!
    Pozwolę sobie zadać pytanie. Ile czekałeś od momentu złożenia zamówienia?

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

około tygodnia - na stronie towar był dostępny, przy rozmowie telefonicznej też był dostępny, a się okazało, że trzeba było poczekać. Ale za bardzo upierdliwy nie jestem, no i droga daleka paczki była;-). a i jeszcze, mam wrażenie, że monitor był z poza polskiej sieci dystrybucji (oczywiście nówka, ale nic po polsku, gwarancja europejska) za to dużo taniej.

krzysiek_w
    Guest

Domyślnie

juz drugi miesiac mija od kiedy kupilem u nich monitor ... ani sprzetu ani kasy nie mam, kontakt niemal zerowy ze sklepem (nie odbieraja telefonow, prawie w ogole nie odpisuja na maile) - niestety sprawe musze skierowac do sadu

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Hej!
    Miałem podobny problem z tym sklepem (zero kontaktu telefonicznego i mailowego). Monitor wysłali ze złą podstawką po miesiącu (też mam wrażenie, że nie jest z polskiej dystrybucji), a pozostałe produkty w sumie po dwóch miesiącach od zamówienia. Dopiero kiedy nastraszyłem sądem (na poczcie głosowej i na mailu) sprawa nabrała normalnego toru.
    Miałem dostać od nich rekompensatę za zwłokę. Oczywiście takowej nie otrzymałem.
    Odradzam!!! Omijać takich szerokim łukiem!!!

Uprawnienia umieszczania postów