PDA

Zobacz pełną wersję : Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych

Strony : 1 2 [3]

Qbexus
11-11-2005, 18:44
Przepraszam ze nie przeczytalem calosci postu ale jak skacze robote to postaram sie poprawic a teraz pytanko czy da rade jeszcze sie zapisac na Zawieche?

maro25
11-11-2005, 19:11
Przepraszam ze nie przeczytalem calosci postu ale jak skacze robote to postaram sie poprawic a teraz pytanko czy da rade jeszcze sie zapisac na Zawieche?

raczej mało prawdopodobne że druga tura dojdzie do skutku, szukaj kogoś kto będzie chciał ci odsprzedać swój ID

nastier
11-11-2005, 20:09
raczej mało prawdopodobne że druga tura dojdzie do skutku, szukaj kogoś kto będzie chciał ci odsprzedać swój ID

a gdyby tak zalozyc nowy watek (czyt. 2 lista) ?
jest wielu nowych forumowiczow, w tym ja, ktorzy chcieliby nabyc ten plastik ;)
sprobowac chyba mozna, no nie ?

Tomasz Golinski
11-11-2005, 20:14
najpierw niech powstanie pierwszy wypust.

nastier
11-11-2005, 20:22
najpierw niech powstanie pierwszy wypust.

ciekawe kiedy powstanie :lol:

niemniej jednak przyznaje racje :)

maro25
11-11-2005, 20:27
a gdyby tak zalozyc nowy watek (czyt. 2 lista) ?
jest wielu nowych forumowiczow, w tym ja, ktorzy chcieliby nabyc ten plastik ;)
sprobowac chyba mozna, no nie ?

poczekajmy z tym aż pierwsza seria dojdzie do skutku, nie wiem czy uzbiera się 100 nowych chętnych forumowiczów

yasin
11-11-2005, 23:43
Najpierw to znajdzcie kogos kto podejmie sie zbierania kasy, i organizacji calej imprezy ...

pazurek
12-11-2005, 00:32
jest wsrod nas jakis kamikadze? ;)

canis_lupus
12-11-2005, 00:48
Najpierw to znajdzcie kogos kto podejmie sie zbierania kasy, i organizacji calej imprezy ...
Po tym co spotkało Diodaka raczej nikt chętny się nie znajdzie.

GoTo
12-11-2005, 02:47
Po tym co spotkało Diodaka raczej nikt chętny się nie znajdzie.
Przepraszam, a co go spotkało? :shock:
Ja sobie spokojnie czekam, się nie odzywam (choć z natury niecierpliwy jestem).
Ale nie róbcie teraz niemal męczennika z faceta, który po prostu okazał się niepoważny i podjął się zadania przekraczającego jak się okazało jego możliwości.
Jeszcze trochę cierpliwie poczekam, ale potem się zdenerwuję...

asterix
12-11-2005, 02:50
a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?

KuchateK
12-11-2005, 08:28
Tak sobie siedze i czytam i pomyslalem ze jak ja bym robil te identyfikatory... to dopiero niezle by tu towarzystwo miechem rzucalo :twisted: :mrgreen:

Nie ma co narzekac. Smycze wleka sie jeszcze dluzej i jest ok. To nie jest zlecone profesjonalistom z "place > wymagam" a dzialalnosc charytatywna po kosztach robiona amatorsko na boku w wolnym czasie.

Zielony
12-11-2005, 11:15
Przepraszam, a co go spotkało? :shock:

kilka koleżkuff zaczęło gnoić całą sprawę (osobę Diodak'a) jak skończyła im się cierpliwość,
ale co poniektórzy kazali jemu się tym nie przejmować i mam nadzieję że też tak uczynił...

Zielony
12-11-2005, 11:16
Tak sobie siedze i czytam i pomyslalem ze jak ja bym robil te identyfikatory... to dopiero niezle by tu towarzystwo miechem rzucalo :twisted: :mrgreen:

którym miechem??? masz 'to to' na myśli??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Diodak
13-11-2005, 17:49
Ale nie róbcie teraz niemal męczennika z faceta, który po prostu okazał się niepoważny i podjął się zadania przekraczającego jak się okazało jego możliwości.
A sp****, koniec uprzejmości :evil: . Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj :x .

Diodak
13-11-2005, 17:53
a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?
Razem wyszło 167 sztuk dla 127 osób, czyli całkiem nieźle.

dfilip
13-11-2005, 17:57
Daj adres i telefon do tej drukarni to jutro podzwonie.

Kubaman
13-11-2005, 18:21
:mrgreen: :lol:
tak trzeba !

Robson01
13-11-2005, 21:02
To ja też poproszę :smile: może jak więcej osób się zainteresuje to sprawa ruszy z miejsca.

Vitez
13-11-2005, 21:29
Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj :x .

Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .

Venio
13-11-2005, 21:44
Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .
Diodak to chyba bedzie sam z soba rozmawiał teraz na forum ;);)

Jac
13-11-2005, 21:44
To ja też poproszę :smile: może jak więcej osób się zainteresuje to sprawa ruszy z miejsca.moze zrobimu liste i co 15 min. bedzie dzwonil ktos inny :twisted: stawiam ze po 1h wylacza telefon no chyba ze beda odpowiadac nie mamy takiego zlecenia, pomylka itp..

asterix
13-11-2005, 23:56
ewentualnie zapytajcie drukarza czy nie chca miec banera na canon-board.info pieknego z napisem GDZNIE NIE DRUKOWAĆ :)
uzmyslowic ze 3500 osob rozprzestrzenia taka informacje szybciej niż wąglik zrzucony w centrum..

pn_
14-11-2005, 00:02
Ale Wam sie nudzi...

Tomasz Golinski
14-11-2005, 00:04
Ale Tobie też?

Zielony
14-11-2005, 01:12
mogę też tam do nich przekręcić jakby co...
zapodajcie namber na PM...

MarekC
14-11-2005, 10:07

wrzuciłem w google "drukarnia stalowa wola" (zakładając że Diodak złozył zamówienie w Stalowej Woli) i wyskoczyło kilka. W tym conajmniej 2 z drukiem offsetowym.:twisted:
Diodak, która to ???

GoTo
14-11-2005, 11:44
A sp****, koniec uprzejmości :evil: . Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj :x .
Czemu nie zadzwonię? Bo to TY się podjąłeś, to TOBIE wpłacaliśmy pieniądze, i dlatego to TY masz psi obowiązek dzwonić tam nawet dwa razy dziennie i poganiać. I nie chodzi o przestoje w drukarni, bo to się zdarza... chodzi o Twoje zachowanie przy tej okazji... najpierw giniesz na dłuższy czas, potem zdawkowo informujesz...
A z ignorowaniem to słabo trafiłeś - po pierwsze to była moja pierwsza uwaga na ten temat i tylko dlatego że nagle okazuje się, że Ty jesteś bez skazy tylko jacyś źli forumowicze krzywdę Ci robią. Po drugie, to dokąd nie załatwisz tej sprawy do końca i ostatni indentyfikator nie trafi do nabywcy, NIE WOLNO Ci nikogo na tym forum ignorować.
A później to ja z przyjemnościa Ciebie zignoruję.

DoMiNiQuE
14-11-2005, 11:49
GoTo, moze wyjdz na balkon, na papierosa czy cos w tym stylu. Po co te pyskowki? :? Troszke kupltury nie zaszkodzi. Swiat sie nie zawali jak poczekasz sobie jeszcze troszke na niepotrzebne Ci do szczescia ID :rolleyes:

pn_
14-11-2005, 11:51
Ja mysle, ze to jest dobry pomysl, zeby Kolega Diodak podal nam tutaj namiary na te drukarnie oraz date oddania zlecenia. Jezeli nawet nie chce tego z jakichs wzgledow robic publicznie, to moze przekaze te dane jednej lub dwom osobom z forum, ktore sprobuja doprowadzic sprawe do konca.

Ja ze swojej chetnie sie tym zajme.

Kolego Diodak, przekaz nam prosze wszystkie informacje dotyczace tej sprawy.

MarekC
14-11-2005, 11:59
Ja mysle, ze to jest dobry pomysl, zeby Kolega Diodak podal nam tutaj namiary na te drukarnie oraz date oddania zlecenia. Jezeli nawet nie chce tego z jakichs wzgledow robic publicznie, to moze przekaze te dane jednej lub dwom osobom z forum, ktore sprobuja doprowadzic sprawe do konca.

Ja ze swojej chetnie sie tym zajme.

Kolego Diodak, przekaz nam prosze wszystkie informacje dotyczace tej sprawy.

No i numer zlecenia...

GoTo
14-11-2005, 12:01
']GoTo, moze wyjdz na balkon, na papierosa czy cos w tym stylu. Po co te pyskowki? :? Troszke kupltury nie zaszkodzi. Swiat sie nie zawali jak poczekasz sobie jeszcze troszke na niepotrzebne Ci do szczescia ID :rolleyes:Przecież czekam cierpliwie. Może nie zauważyłeś, ale od momentu podania swoich danych we wrześniu i wpłaty, odezwałem się w tej sprawie pierwszy raz i to tylko w proteście przeciwko robieniu z diodaka męczennika sprawy. Ani razu na niego nie krzyczałem ani nie poganiałem. Czekam.
Ale nie odwracajmy kota ogonem, diodak nie jest bez winy a robienie z niego skrzywdzonego dziecka nie jest na miejscu.

Venio
14-11-2005, 12:31
ja sie aż boje cóż to za sajgon będzie jak na jakimś ID będzie jakaś ryska albo nie daj boże wygląd będzie inny niż zamawialismy :mrgreen:

Tomasz Golinski
14-11-2005, 12:33
Ok, znowu profilaktycznie zamykam tymczasowo. Jak się pojawią nowe informację, to otwieram.