Zobacz pełną wersję : Zamawiamy identyfikatory - lista chętnych
Przepraszam ze nie przeczytalem calosci postu ale jak skacze robote to postaram sie poprawic a teraz pytanko czy da rade jeszcze sie zapisac na Zawieche?
Przepraszam ze nie przeczytalem calosci postu ale jak skacze robote to postaram sie poprawic a teraz pytanko czy da rade jeszcze sie zapisac na Zawieche?
raczej mało prawdopodobne że druga tura dojdzie do skutku, szukaj kogoś kto będzie chciał ci odsprzedać swój ID
raczej mało prawdopodobne że druga tura dojdzie do skutku, szukaj kogoś kto będzie chciał ci odsprzedać swój ID
a gdyby tak zalozyc nowy watek (czyt. 2 lista) ?
jest wielu nowych forumowiczow, w tym ja, ktorzy chcieliby nabyc ten plastik ;)
sprobowac chyba mozna, no nie ?
Tomasz Golinski
11-11-2005, 20:14
najpierw niech powstanie pierwszy wypust.
najpierw niech powstanie pierwszy wypust.
ciekawe kiedy powstanie :lol:
niemniej jednak przyznaje racje :)
a gdyby tak zalozyc nowy watek (czyt. 2 lista) ?
jest wielu nowych forumowiczow, w tym ja, ktorzy chcieliby nabyc ten plastik ;)
sprobowac chyba mozna, no nie ?
poczekajmy z tym aż pierwsza seria dojdzie do skutku, nie wiem czy uzbiera się 100 nowych chętnych forumowiczów
Najpierw to znajdzcie kogos kto podejmie sie zbierania kasy, i organizacji calej imprezy ...
jest wsrod nas jakis kamikadze? ;)
canis_lupus
12-11-2005, 00:48
Najpierw to znajdzcie kogos kto podejmie sie zbierania kasy, i organizacji calej imprezy ...
Po tym co spotkało Diodaka raczej nikt chętny się nie znajdzie.
Po tym co spotkało Diodaka raczej nikt chętny się nie znajdzie.
Przepraszam, a co go spotkało? :shock:
Ja sobie spokojnie czekam, się nie odzywam (choć z natury niecierpliwy jestem).
Ale nie róbcie teraz niemal męczennika z faceta, który po prostu okazał się niepoważny i podjął się zadania przekraczającego jak się okazało jego możliwości.
Jeszcze trochę cierpliwie poczekam, ale potem się zdenerwuję...
a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?
KuchateK
12-11-2005, 08:28
Tak sobie siedze i czytam i pomyslalem ze jak ja bym robil te identyfikatory... to dopiero niezle by tu towarzystwo miechem rzucalo :twisted: :mrgreen:
Nie ma co narzekac. Smycze wleka sie jeszcze dluzej i jest ok. To nie jest zlecone profesjonalistom z "place > wymagam" a dzialalnosc charytatywna po kosztach robiona amatorsko na boku w wolnym czasie.
Przepraszam, a co go spotkało? :shock:
kilka koleżkuff zaczęło gnoić całą sprawę (osobę Diodak'a) jak skończyła im się cierpliwość,
ale co poniektórzy kazali jemu się tym nie przejmować i mam nadzieję że też tak uczynił...
Tak sobie siedze i czytam i pomyslalem ze jak ja bym robil te identyfikatory... to dopiero niezle by tu towarzystwo miechem rzucalo :twisted: :mrgreen:
którym miechem??? masz 'to to' na myśli??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale nie róbcie teraz niemal męczennika z faceta, który po prostu okazał się niepoważny i podjął się zadania przekraczającego jak się okazało jego możliwości.
A sp****, koniec uprzejmości :evil: . Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj :x .
a tak z ciekawosci zapytam... ile tych identyfikatorow ogolnie wyszlo ?
Razem wyszło 167 sztuk dla 127 osób, czyli całkiem nieźle.
Daj adres i telefon do tej drukarni to jutro podzwonie.
:mrgreen: :lol:
tak trzeba !
Robson01
13-11-2005, 21:02
To ja też poproszę :smile: może jak więcej osób się zainteresuje to sprawa ruszy z miejsca.
Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj :x .
Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .
Klikasz na nick uzytkownika ktory napisal posta -> zobacz publiczny profil -> Dodaj do listy ignorowanych .
Diodak to chyba bedzie sam z soba rozmawiał teraz na forum ;);)
To ja też poproszę :smile: może jak więcej osób się zainteresuje to sprawa ruszy z miejsca.moze zrobimu liste i co 15 min. bedzie dzwonil ktos inny :twisted: stawiam ze po 1h wylacza telefon no chyba ze beda odpowiadac nie mamy takiego zlecenia, pomylka itp..
ewentualnie zapytajcie drukarza czy nie chca miec banera na canon-board.info pieknego z napisem GDZNIE NIE DRUKOWAĆ :)
uzmyslowic ze 3500 osob rozprzestrzenia taka informacje szybciej niż wąglik zrzucony w centrum..
Tomasz Golinski
14-11-2005, 00:04
Ale Tobie też?
mogę też tam do nich przekręcić jakby co...
zapodajcie namber na PM...
wrzuciłem w google "drukarnia stalowa wola" (zakładając że Diodak złozył zamówienie w Stalowej Woli) i wyskoczyło kilka. W tym conajmniej 2 z drukiem offsetowym.:twisted:
Diodak, która to ???
A sp****, koniec uprzejmości :evil: . Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj :x .
Czemu nie zadzwonię? Bo to TY się podjąłeś, to TOBIE wpłacaliśmy pieniądze, i dlatego to TY masz psi obowiązek dzwonić tam nawet dwa razy dziennie i poganiać. I nie chodzi o przestoje w drukarni, bo to się zdarza... chodzi o Twoje zachowanie przy tej okazji... najpierw giniesz na dłuższy czas, potem zdawkowo informujesz...
A z ignorowaniem to słabo trafiłeś - po pierwsze to była moja pierwsza uwaga na ten temat i tylko dlatego że nagle okazuje się, że Ty jesteś bez skazy tylko jacyś źli forumowicze krzywdę Ci robią. Po drugie, to dokąd nie załatwisz tej sprawy do końca i ostatni indentyfikator nie trafi do nabywcy, NIE WOLNO Ci nikogo na tym forum ignorować.
A później to ja z przyjemnościa Ciebie zignoruję.
DoMiNiQuE
14-11-2005, 11:49
GoTo, moze wyjdz na balkon, na papierosa czy cos w tym stylu. Po co te pyskowki? :? Troszke kupltury nie zaszkodzi. Swiat sie nie zawali jak poczekasz sobie jeszcze troszke na niepotrzebne Ci do szczescia ID :rolleyes:
Ja mysle, ze to jest dobry pomysl, zeby Kolega Diodak podal nam tutaj namiary na te drukarnie oraz date oddania zlecenia. Jezeli nawet nie chce tego z jakichs wzgledow robic publicznie, to moze przekaze te dane jednej lub dwom osobom z forum, ktore sprobuja doprowadzic sprawe do konca.
Ja ze swojej chetnie sie tym zajme.
Kolego Diodak, przekaz nam prosze wszystkie informacje dotyczace tej sprawy.
Ja mysle, ze to jest dobry pomysl, zeby Kolega Diodak podal nam tutaj namiary na te drukarnie oraz date oddania zlecenia. Jezeli nawet nie chce tego z jakichs wzgledow robic publicznie, to moze przekaze te dane jednej lub dwom osobom z forum, ktore sprobuja doprowadzic sprawe do konca.
Ja ze swojej chetnie sie tym zajme.
Kolego Diodak, przekaz nam prosze wszystkie informacje dotyczace tej sprawy.
No i numer zlecenia...
']GoTo, moze wyjdz na balkon, na papierosa czy cos w tym stylu. Po co te pyskowki? :? Troszke kupltury nie zaszkodzi. Swiat sie nie zawali jak poczekasz sobie jeszcze troszke na niepotrzebne Ci do szczescia ID :rolleyes:Przecież czekam cierpliwie. Może nie zauważyłeś, ale od momentu podania swoich danych we wrześniu i wpłaty, odezwałem się w tej sprawie pierwszy raz i to tylko w proteście przeciwko robieniu z diodaka męczennika sprawy. Ani razu na niego nie krzyczałem ani nie poganiałem. Czekam.
Ale nie odwracajmy kota ogonem, diodak nie jest bez winy a robienie z niego skrzywdzonego dziecka nie jest na miejscu.
ja sie aż boje cóż to za sajgon będzie jak na jakimś ID będzie jakaś ryska albo nie daj boże wygląd będzie inny niż zamawialismy :mrgreen:
Tomasz Golinski
14-11-2005, 12:33
Ok, znowu profilaktycznie zamykam tymczasowo. Jak się pojawią nowe informację, to otwieram.