Zobacz pełną wersję : 1Ds Mark II
Witajcie, mam okazje zakupienia 1Ds MarkII, ale kompletnie nie mam pojecia ile ta puszka moze być warta. Przeszukuję neta i szczerze jest bardzo mało tego sprzetu, czyzby była tak dobra, że nikt nie chce sie jej pozbyc :-D.
Jeżeli sie orientujecie dajcie jakies przykłady, no i jak ona ma sie w stosunku do canonow 5D mark I i II -watek podobny był ale jak zwykle ludzie schodza z tematow, dlatego go odnawiam.
Pozdrawiam;)
allxages
13-08-2009, 15:33
Witajcie, mam okazje zakupienia 1Ds MarkII, ale kompletnie nie mam pojecia ile ta puszka moze być warta. Przeszukuję neta i szczerze jest bardzo mało tego sprzetu, czyzby była tak dobra, że nikt nie chce sie jej pozbyc :-D.
To oznacza, że Ty nie jesteś tak dobry w używaniu Internetu..
Te aparaty są nawet na giełdzie CB, generalnie, stary Ds kosztuje mniej więcej tyle co nowy 5D ale jak jest mało zajeżdżony to może być sporo droższy.
Pojawiaja sie od 9 do 12 tysiecy.
swietnie dzieki na zodpowidzi, gonie go zobaczyc :]
TommyGun ma na sprzedaż jednego. Ja też mam od niego i nie zamienię na inne body. Znam paru userów tego forum, którzy są podobnego zdania. 1dsII wciąż jest puszką, która się mocno broni obrazkiem i kulturą pracy.
ja się na tym nie znam, ale śmiem podejrzewać że himiemu chodziło o tomygun-a z naszego forum ;)
Dokładnie Tomek:) Żeby nie było, że foruję jednego to Wokij chyba też ma deesa na sprzedaż:)
hejka, no jeste nowym wlascicielem 1Ds mark II. Puszka zachwyca, ale jak jest z instrukcja w jezyku Polskim?, gdzie mozna taka znalesc, czy ma ktos i moze przesłac mi na maila.
Z gory dzieki za pomoc!
Pozdrawiam
ps: moj mail: 23gucio@wp.pl:)
allxages
16-08-2009, 00:12
http://canon-board.info/showthread.php?t=3725
nie wiem czy tam jest do tego modelu, ale mozesz sam sprawdzic.
a poza tym czego potrzebujesz sie dowiedziec co nie rozumiesz z aktualnie posiadanej instrukcji?
hejka, no jeste nowym wlascicielem 1Ds mark II. Puszka zachwyca, ale jak jest z instrukcja w jezyku Polskim?, gdzie mozna taka znalesc, czy ma ktos i moze przesłac mi na maila.
Z gory dzieki za pomoc!
Pozdrawiam
ps: moj mail: 23gucio@wp.pl:)
jesli szukasz instrukcji po polsku, to zgos sie do mnie, mialem 1Ds mark II i zostala mi instrukcja:)
pozdrawiam
dariog