Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: 1Ds Mark II

Lightbulb 1Ds Mark II

Witajcie, mam okazje zakupienia 1Ds MarkII, ale kompletnie nie mam pojecia ile ta puszka moze być warta. Przeszukuję neta i szczerze jest bardzo mało tego sprzetu, czyzby była tak dobra, że nikt nie chce sie jej pozbyc :-D.
    Jeżeli sie orientujecie dajcie jakies przykłady, no i jak ona ma sie w stosunku do canonow 5D mark I i II -watek podobny był ale jak zwykle ludzie schodza z tematow, dlatego go odnawiam.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 23gucio Zobacz posta
    Witajcie, mam okazje zakupienia 1Ds MarkII, ale kompletnie nie mam pojecia ile ta puszka moze być warta. Przeszukuję neta i szczerze jest bardzo mało tego sprzetu, czyzby była tak dobra, że nikt nie chce sie jej pozbyc :-D.
    To oznacza, że Ty nie jesteś tak dobry w używaniu Internetu..

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Te aparaty są nawet na giełdzie CB, generalnie, stary Ds kosztuje mniej więcej tyle co nowy 5D ale jak jest mało zajeżdżony to może być sporo droższy.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pojawiaja sie od 9 do 12 tysiecy.

Smile

swietnie dzieki na zodpowidzi, gonie go zobaczyc :]

Zablokowany

Domyślnie

TommyGun ma na sprzedaż jednego. Ja też mam od niego i nie zamienię na inne body. Znam paru userów tego forum, którzy są podobnego zdania. 1dsII wciąż jest puszką, która się mocno broni obrazkiem i kulturą pracy.

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

ja się na tym nie znam, ale śmiem podejrzewać że himiemu chodziło o tomygun-a z naszego forum
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Zablokowany

Domyślnie

Dokładnie Tomek Żeby nie było, że foruję jednego to Wokij chyba też ma deesa na sprzedaż

Domyślnie

hejka, no jeste nowym wlascicielem 1Ds mark II. Puszka zachwyca, ale jak jest z instrukcja w jezyku Polskim?, gdzie mozna taka znalesc, czy ma ktos i moze przesłac mi na maila.
    Z gory dzieki za pomoc!
    Pozdrawiam

ps: moj mail: 23gucio@wp.pl

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

http://canon-board.info/showthread.php?t=3725
    nie wiem czy tam jest do tego modelu, ale mozesz sam sprawdzic.

a poza tym czego potrzebujesz sie dowiedziec co nie rozumiesz z aktualnie posiadanej instrukcji?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów