PDA

Zobacz pełną wersję : foto giełda w Katowicach

mexon
31-07-2009, 16:37
Witam. Czy był ktoś z Was na giełdzie organizowanej przez katowicki ZPAF? Zamierzam się wybrać w najbliższą niedzielę tylko nie wiem czy jest po co...

Ucholino
01-08-2009, 08:48
a jest jeszcze?? szukałem informacji na necie i niestety nie znalazłem żadnych informacji o tym iż nadal ona funkcjonuje, musiał bym zapytać sąsiada, który jest członkiem ZPAF.

mexon
01-08-2009, 10:29
z tego co jest na stronie ZPAF-u, to giełda jest:
"Salon fotografii [giełda] odbywa się w Galerii ZPAF Katowice, ul. Warszawska 5 w każdą pierwszą niedzielę miesiąca w godzinach od 8.00 do 13.00
Istnieje wtedy możliwość sprzedaży, zakupu i wymiany sprzętu fotograficznego oraz wszelkich materiałów związaną z fotografią."

Merauder
01-08-2009, 12:47
Dobrze wiedziec, czyli wypada, ze powinna byc jutro. Troche mi jutro godziny nie pasuja, ale zobacze. Za niedlugo bede robil zakup, a wiec mozna bybylo cos poogladac.

tomaswp
01-08-2009, 23:20
Po wizycie na giełdzie proszę o info co i jak na gieldzie: tzn czy warto tam pojechać.

mexon
02-08-2009, 17:44
No niestety pełna porażka. Byłem dzisiaj ok. 10.00 i pocałowałem klamkę. Przez przypadek dowiedziałem się, ze giełda nie funkcjonuje mniej więcej od roku. Na oficjalnej stronie ZPAF-u nadal jest informacja, którą zresztą skopiowałem i wkleiłem w tym wątku. Mógłbym tu wylać swoje żale ale po co... osądźcie sami.

Merauder
02-08-2009, 22:13
Ja niestety nie znalazlem czasu, ale widze, ze wiele nei stracilem. Szkoda tylko, ze tej gieldy juz nie ma, bo czewgos takeigo mi brakuje. Chociaz da sie zauwazyc, ze tego typu przedsiewziecia sa coraz rzadsze ze wzlgedu na internet.

tomaswp
06-08-2009, 19:15
Dzięki za info, uchroni to niejednego od całowania klamki, a wiadomo swińska grypa, no i nie higieniczne.

irekaro
06-08-2009, 19:28
ZPAF nie jest na warszawskiej tylko na JANA i to od około 2 lat,po pół roku mieli giełde wznowić ale nic o tym nie wiem. poza tym wpisz w szukajce na forum to wyskoczy bo już o tym pisalem.