Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: foto giełda w Katowicach

Mieszany widok

Domyślnie foto giełda w Katowicach

Witam. Czy był ktoś z Was na giełdzie organizowanej przez katowicki ZPAF? Zamierzam się wybrać w najbliższą niedzielę tylko nie wiem czy jest po co...

Miasto
    Polska, Śląsk, Jastrzębie Zdój

Domyślnie

a jest jeszcze?? szukałem informacji na necie i niestety nie znalazłem żadnych informacji o tym iż nadal ona funkcjonuje, musiał bym zapytać sąsiada, który jest członkiem ZPAF.
    Canon 1000D + KIT 18-55 IS, C 50mm/f1.8

Domyślnie

z tego co jest na stronie ZPAF-u, to giełda jest:
    "Salon fotografii [giełda] odbywa się w Galerii ZPAF Katowice, ul. Warszawska 5 w każdą pierwszą niedzielę miesiąca w godzinach od 8.00 do 13.00
    Istnieje wtedy możliwość sprzedaży, zakupu i wymiany sprzętu fotograficznego oraz wszelkich materiałów związaną z fotografią."

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Dobrze wiedziec, czyli wypada, ze powinna byc jutro. Troche mi jutro godziny nie pasuja, ale zobacze. Za niedlugo bede robil zakup, a wiec mozna bybylo cos poogladac.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Dopiero zaczyna Awatar tomaswp
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Po wizycie na giełdzie proszę o info co i jak na gieldzie: tzn czy warto tam pojechać.
    Canon 400d 28-135 is usm

Domyślnie

No niestety pełna porażka. Byłem dzisiaj ok. 10.00 i pocałowałem klamkę. Przez przypadek dowiedziałem się, ze giełda nie funkcjonuje mniej więcej od roku. Na oficjalnej stronie ZPAF-u nadal jest informacja, którą zresztą skopiowałem i wkleiłem w tym wątku. Mógłbym tu wylać swoje żale ale po co... osądźcie sami.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Ja niestety nie znalazlem czasu, ale widze, ze wiele nei stracilem. Szkoda tylko, ze tej gieldy juz nie ma, bo czewgos takeigo mi brakuje. Chociaz da sie zauwazyc, ze tego typu przedsiewziecia sa coraz rzadsze ze wzlgedu na internet.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Dopiero zaczyna Awatar tomaswp
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Dzięki za info, uchroni to niejednego od całowania klamki, a wiadomo swińska grypa, no i nie higieniczne.
    Canon 400d 28-135 is usm

Początki nałogu
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie

ZPAF nie jest na warszawskiej tylko na JANA i to od około 2 lat,po pół roku mieli giełde wznowić ale nic o tym nie wiem. poza tym wpisz w szukajce na forum to wyskoczy bo już o tym pisalem.
    canon

Uprawnienia umieszczania postów