PDA

Zobacz pełną wersję : Częsty transport tabletu

Hanibal
23-06-2009, 18:03
Witam,

sprawa jest w sumie związana z fotografią zapewne duża liczba z Was używa zamiast myszki tabletu, czy macie jakąś torbę do laptopa z przegródką do transportu tabletu albo etui. Ogólnie ma ktoś jakiś sposób na transportowanie tego ustrojstwa.

Pytam ponieważ używam tego w pracy i w domu (na dwa mnie nie stać) i codziennie muszę go wozić w tą i spowrotem a zewnętrzna kieszeń on torby na laptopa nie uspokaja mnie bo wiadomo co się dzieje w aucie w trakcie transportu.

Szukałem jakiegoś etui i nie znalazłem a może ktoś znalazł.

schabu
23-06-2009, 18:14
daj do uszycia krawcowej pokrowiec neoprenowy.

dj_drops
23-06-2009, 18:51
codziennie muszę go wozić w tą i spowrotem a zewnętrzna on torby na laptopa nie uspokaja mnie bo wiadomo co się dzieje w aucie w trakcie transportu.

Nie rozumiem co się dzieje w aucie z torbą podczas jazdy? Możesz to jakoś sprecyzować ?? Laptop wytrzymuje w torbie to i tablet wytrzyma w tej samej torbie, a jak już szukasz samego pokrowca/futerału to poszukaj tak jak było napisane pokrowców neoprenowych (czy jak to się piszę), są gotowe na laptopy więc pewnie coś rozmiarem dopasujesz, tylko pamiętaj że to jest pianka i jest miękka - imo w torbie bezpieczniej