Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Częsty transport tabletu

Domyślnie Częsty transport tabletu

Witam,

sprawa jest w sumie związana z fotografią zapewne duża liczba z Was używa zamiast myszki tabletu, czy macie jakąś torbę do laptopa z przegródką do transportu tabletu albo etui. Ogólnie ma ktoś jakiś sposób na transportowanie tego ustrojstwa.

Pytam ponieważ używam tego w pracy i w domu (na dwa mnie nie stać) i codziennie muszę go wozić w tą i spowrotem a zewnętrzna kieszeń on torby na laptopa nie uspokaja mnie bo wiadomo co się dzieje w aucie w trakcie transportu.

Szukałem jakiegoś etui i nie znalazłem a może ktoś znalazł.

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

daj do uszycia krawcowej pokrowiec neoprenowy.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hanibal Zobacz posta
    codziennie muszę go wozić w tą i spowrotem a zewnętrzna on torby na laptopa nie uspokaja mnie bo wiadomo co się dzieje w aucie w trakcie transportu.
    Nie rozumiem co się dzieje w aucie z torbą podczas jazdy? Możesz to jakoś sprecyzować ?? Laptop wytrzymuje w torbie to i tablet wytrzyma w tej samej torbie, a jak już szukasz samego pokrowca/futerału to poszukaj tak jak było napisane pokrowców neoprenowych (czy jak to się piszę), są gotowe na laptopy więc pewnie coś rozmiarem dopasujesz, tylko pamiętaj że to jest pianka i jest miękka - imo w torbie bezpieczniej
    Reklama (z łac. reclamo, reclamare) to informacja połączona z komunikatem perswazyjnym. Zazwyczaj ma na celu skłonienie do nabycia lub korzystania z określonych towarów czy usług, popierania określonych spraw lub idei (np. promowanie marki).
    http://noop.pl <-homesite

Uprawnienia umieszczania postów