PDA

Zobacz pełną wersję : Uwaga na zakupy w Ciss-system.pl

yggdrassill
20-04-2009, 08:46
Przestrzegam przed zakupami w ciss-system.pl lub Camo-shop
Nierzetelny sprzedawca. Zapłata za drukarkę wraz systemem ciss i tuszami nastąpiła 2 kwietnia 2009 do dnia dzisiejszego brak dostawy zamówienia mimo wielu ponaglen emailowych oraz telefonicznych. Na emaile nie odpowiada. Telefonicznie zapowiada dostawe na konkretny termin i jej nie dotrzymuje. Do dnia dzisiejszego brak drukarki i pieniędzy, których zwrotu też się dopominałem. Prawdopodobnie nie ma towaru gdyż znalałem aukcje na allegro na której kupował ten sam model drukarki, którą niby ma w swojej ofercie.
W razie potrzeby szczegolowe informacje podam na PW.

yggdrassill
22-04-2009, 12:43
mimo obietnic ze strony sprzedawcy nadal nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.
Firma Camo-shop sprzedaje towary pod markami:
ciss-system.pl
party-team.pl
na allegro posluguje sie nickiem: szkrabik86

Dragon221
30-04-2009, 15:53
Witam...
To jakiś niefart miałaś, bo ja od nich kupuje cały czas atramenty i wszystko jest ok... a w sklepie mają sporo towaru (w CH Arkada na solcu).. A zwrócili pieniądze ? jak nie to powiem że się ludzie skarżą jak będe :)...

wojkij
30-04-2009, 16:20
edit//

Oky, przegiąłem ale ta zasada że w wątku o nieuczciwym sklepie zawsze musi pojawić się świeżo zarejestrowany obrońca została zachowana... ;)

Dragon221
30-04-2009, 21:35
hehe ja ? bronie.? .. :) nigdy ... jeśli tak się stało jak napisano, to fakt że to ku...stwo ... i się należy i niech krew się leje...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a że nowy no cóż ... czy taki się nie liczy?

Vitez
30-04-2009, 22:10
a że nowy no cóż ... czy taki się nie liczy?

W świeżych wątkach opiniotwórczych o jakimś sklepie każdy świeży użytkownik (szczególnie piszący pozytywy o ochrzanianym sklepie) wygląda po prostu podejrzanie.

yggdrassill
30-04-2009, 22:55
widocznie mialem niefart ale podejscie sprzedawcy bylo po prostu nie powazne... najpierw doprosic sie dostawy nie moglem potem zwrotu pieniedzy, dopiero kiedy poinformowalem o przekazanie sprawy do windykacji, otrzymałem przelew z pieniedzmi... prawie miesiac po wplacie...
co ciekawe w poniedzialek wplacilem u innego sprzedawcy za drukarke ok. godz. 10.00 juz o 14 mialem podany numer listu przewozowego firmy kurierskiej i na drugi dzien mialem drukarke w domu... to sie nazywa firma
mysle ze nie ma co debatowac nad sprawa i watek mozna zakonczyc...