Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Uwaga na zakupy w Ciss-system.pl

Domyślnie Uwaga na zakupy w Ciss-system.pl

Przestrzegam przed zakupami w ciss-system.pl lub Camo-shop
    Nierzetelny sprzedawca. Zapłata za drukarkę wraz systemem ciss i tuszami nastąpiła 2 kwietnia 2009 do dnia dzisiejszego brak dostawy zamówienia mimo wielu ponaglen emailowych oraz telefonicznych. Na emaile nie odpowiada. Telefonicznie zapowiada dostawe na konkretny termin i jej nie dotrzymuje. Do dnia dzisiejszego brak drukarki i pieniędzy, których zwrotu też się dopominałem. Prawdopodobnie nie ma towaru gdyż znalałem aukcje na allegro na której kupował ten sam model drukarki, którą niby ma w swojej ofercie.
    W razie potrzeby szczegolowe informacje podam na PW.
    canon

Domyślnie

mimo obietnic ze strony sprzedawcy nadal nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.
    Firma Camo-shop sprzedaje towary pod markami:
    ciss-system.pl
    party-team.pl
    na allegro posluguje sie nickiem: szkrabik86
    canon

Dragon221
    Guest

Domyślnie

Witam...
    To jakiś niefart miałaś, bo ja od nich kupuje cały czas atramenty i wszystko jest ok... a w sklepie mają sporo towaru (w CH Arkada na solcu).. A zwrócili pieniądze ? jak nie to powiem że się ludzie skarżą jak będe ...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

edit//

Oky, przegiąłem ale ta zasada że w wątku o nieuczciwym sklepie zawsze musi pojawić się świeżo zarejestrowany obrońca została zachowana...
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 30-04-2009 o 16:35

Dragon221
    Guest

Domyślnie

hehe ja ? bronie.? .. nigdy ... jeśli tak się stało jak napisano, to fakt że to ku...stwo ... i się należy i niech krew się leje...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a że nowy no cóż ... czy taki się nie liczy?
    Ostatnio edytowane przez Dragon221 ; 30-04-2009 o 21:36 Powód: Automerged Doublepost

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dragon221 Zobacz posta
    a że nowy no cóż ... czy taki się nie liczy?
    W świeżych wątkach opiniotwórczych o jakimś sklepie każdy świeży użytkownik (szczególnie piszący pozytywy o ochrzanianym sklepie) wygląda po prostu podejrzanie.

Domyślnie

widocznie mialem niefart ale podejscie sprzedawcy bylo po prostu nie powazne... najpierw doprosic sie dostawy nie moglem potem zwrotu pieniedzy, dopiero kiedy poinformowalem o przekazanie sprawy do windykacji, otrzymałem przelew z pieniedzmi... prawie miesiac po wplacie...
    co ciekawe w poniedzialek wplacilem u innego sprzedawcy za drukarke ok. godz. 10.00 juz o 14 mialem podany numer listu przewozowego firmy kurierskiej i na drugi dzien mialem drukarke w domu... to sie nazywa firma
    mysle ze nie ma co debatowac nad sprawa i watek mozna zakonczyc...
    canon

Uprawnienia umieszczania postów