Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wasza domena w fotografi

bejrut
09-03-2009, 02:46
co jest wasza domena w fotografi, czy odrazu dokonaliscie jej wyboru czy przyszlo to z czasem? skupiacie sie generalnie na jednym temacie np. portret czy moze pstrykacie wszystko dookola co was urzeka?

Parteq
09-03-2009, 02:54
Pstrykalem dookola wszystko co popadnie, dalej tak jeszcze czasem robie.
Ale skupiam sie na portrecie, bo lubie :)

A co jest Twoja domena?

Dzygit-Dublin
09-03-2009, 08:18
Witam
Próbowałem wszystkiego ptaki , ludzi i inne ale wyszło po pewnym czasie ze w miarę dobrze mi idzie sport i naprawdę to lubię choć 12kg na plecach i po parę km marszu dziennie w deszczu i błocie na rajdzie daje mi popalić.

Z zazdrością spoglądam na kolegów prace szczególnie portrety ja tez bym tak chciał ale kaprawego oka się już nie naprawi ;)

Pozdrawiam Darek

bejrut
09-03-2009, 08:36
ja tez generalnie pstrykam wszystko dookola acz czuje ze kreci mnie portret i krajobraz

KrzysiekRally
14-03-2009, 16:42
Żużel i rajdy samochodowe :)
To moje koronne dyscypliny :D
Czasem jakieś wyjście w teren, ale to samemu :)

Gringo997
15-03-2009, 15:14
próbowałem reporterki/dokumentu/portretów/koncepcyjnej

i obecnie czuję że spełniam się w fotografii ślubnej oraz sportach rowerowych (DH)

Tezet-gdynia
15-03-2009, 15:49
Przyszlo z czasem, na poczatku zwykle zdjecia dokumentujace wystapy tancerek + filmy zeby bylo mozna przesledzic co jest robione dobrze a co zle, a teraz dalej zdjecia tanca tylko ze juz mniej dokumentalnie a bardziej na luzie.

banan82
15-03-2009, 15:50
gringo, i ty masz 17 lat?:)

Ja bawie sie przede wszystkim w krajobraz oraz fotografie ludzi. Reszta mnie nie interesuje :)

Alde
15-03-2009, 16:01
Skupiam się na tym z czego kasiorka jest ... a prywatnie wszystko co wydaje mi się ładne i nie ucieka za szybko

gunia1990
15-03-2009, 16:07
oj 997 nie musi swiadczyc o wieku...

jak na razie próbowałam reporterki zarówno sportowej, koncertowej jak i slubnej, portretów, krajobrazu i makro... i chyba w portrecie i reporterce czuję się najlepiej

Mellan
15-03-2009, 20:20
W pracy robię produkty czyli kwiatki, drzewka, art.dekoracyjne do katalogu firmowego, który potem składam.
Prywatnie krajobrazy i widoczki miejskie. Ostatnio kręci mnie trochę sport balonowy,a właściwie możliwości jakie daje fotografującemu.
Do tego studio - wynajmuję czasem jakieś, do tego jakaś modelka i wtedy portret, ogólne sylwetki i trochę aktu. Myślę, że zajmę się tym bardziej zawodowo za rok, może dwa. Na razie to wprawki które sobie funduję...

Gringo997
15-03-2009, 20:41
gringo, i ty masz 17 lat?:)

Ja bawie sie przede wszystkim w krajobraz oraz fotografie ludzi. Reszta mnie nie interesuje :)

19 lat :mrgreen:

wiesz przez 3lata się sporo działo;)

moher
26-03-2009, 17:23
zdecydowanie sport (żużel, ekstremalne i nie ekstremalne) a za nim architektura. i krajobrazy. ogólnie fotografia w podróży.

z portretem żyje na bakier, może wizji brak, może z pracą z ludźmi kiepsko ;)

m_o_b_y
26-03-2009, 17:36
Głównie landszafty, ale od czasu do czasu lubię cyknąć jakieś macro, kota, albo wiewiórkę. :-D
Pozdrówka

piotrusb
26-03-2009, 18:15
Sport - żużel :D, ewentualnie piłka nożna+newsy+ślubne :)

Kronos
27-03-2009, 12:02
Zaczynałem od portretów, trochę aktu. Miałem dwie parasolki ze świetlówkami, blendę ze starego ochraniacza na przednią szybę, tło z firanek i chętne koleżanki :)

Ale "studio" mnie przytłaczało, w miejscu nie usiedzę (szczególnie latem i wiosną)

Od kilku lat na pierwszym planie przyroda, szczególnie ptaki. Trochę krajobrazu (ogranicza mnie sprzęt), czasami architektura-ale tylko analogiem. Wszystko to amatorsko do prywatnej kolekcji.