PDA

Zobacz pełną wersję : Koncert Jean Michelle Jarre, Torwar 1.12

piotrusb
30-11-2008, 14:33
Cześć!

Czy ktoś z Was wybiera się może na ten koncert w dniu jutrzejszym? :) Mam miejsce w sektorze H, w razie czego proszę przedstawiać się nickiem z forum :lol:

Czy ktoś jest zorientowany, czy można wnosić aparaty fotograficzne? (Od firmy organizującej niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi na to samo pytanie :( ) Czy można było robić zdjęcia na koncercie w Gdańsku?

Pzdr
PB

Edit: No niestety, czytając pierwszy raz regulamin na odwrocie biletu, nie zauważyłem punktu o możliwości "odmowy wniesienia sprzętu audio-video" itp :( Moje pytanie jest więc nieaktualne.

Vitez
01-12-2008, 17:17
Koncerty i ogólnie różne imprezy masowe czy nawet mniej masowe wrzucamy do Wydarzeń, nie Hydeparku.

timo
01-12-2008, 18:19
trzeba sie bylo wczesniej pytac, troche siedze w branzy i moglem uruchomic jakies kontakty, zeby sie dowiedziec jak jest z wnoszeniem aparatow... teraz juz nie pomoge.

ostatnio dosc czesto zdarza sie na tego typu koncertach podejscie, ze aparaty owszem, kamery nie. bywaja tez smieszne granice ilosci pixeli (idiotyzm) lub niejasne kryterium "profesjonalnosci" sprzetu...

radmro
01-12-2008, 18:36
W Gdańsku był zakaz. Zazwyczaj znaleziony na wejściu sprzęt zatrzymywany jest do depozytu (do odbioru po koncercie). Szczegółowe informacje powinny być na bilecie.

ARN
02-12-2008, 16:07
trzeba sie bylo wczesniej pytac, troche siedze w branzy i moglem uruchomic jakies kontakty, zeby sie dowiedziec jak jest z wnoszeniem aparatow... teraz juz nie pomoge.

ostatnio dosc czesto zdarza sie na tego typu koncertach podejscie, ze aparaty owszem, kamery nie. bywaja tez smieszne granice ilosci pixeli (idiotyzm) lub niejasne kryterium "profesjonalnosci" sprzetu...

wiesz, sfotografowałem dziesiątki koncertów i wcale nie trzeba mieć znajomości, żeby wiedzieć, że na TEGO typu imprezy wypada mieć akredytację:shock:, bo w przeciwnym wypadku aparat trzeba przemycić i najlepiej mieć wówczas asystenta do "pilnowania" ochrony :wink:...

timo
02-12-2008, 17:25
czytanie ze zrozumieniem sie klania.