Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Koncert Jean Michelle Jarre, Torwar 1.12

Mieszany widok

Bywalec Awatar piotrusb
    Miasto
    Częstochowa

Question Koncert Jean Michelle Jarre, Torwar 1.12

Cześć!

Czy ktoś z Was wybiera się może na ten koncert w dniu jutrzejszym? Mam miejsce w sektorze H, w razie czego proszę przedstawiać się nickiem z forum

Czy ktoś jest zorientowany, czy można wnosić aparaty fotograficzne? (Od firmy organizującej niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi na to samo pytanie ) Czy można było robić zdjęcia na koncercie w Gdańsku?

Pzdr
    PB

Edit: No niestety, czytając pierwszy raz regulamin na odwrocie biletu, nie zauważyłem punktu o możliwości "odmowy wniesienia sprzętu audio-video" itp Moje pytanie jest więc nieaktualne.
    Ostatnio edytowane przez piotrusb ; 30-11-2008 o 14:43

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Koncerty i ogólnie różne imprezy masowe czy nawet mniej masowe wrzucamy do Wydarzeń, nie Hydeparku.

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

trzeba sie bylo wczesniej pytac, troche siedze w branzy i moglem uruchomic jakies kontakty, zeby sie dowiedziec jak jest z wnoszeniem aparatow... teraz juz nie pomoge.

ostatnio dosc czesto zdarza sie na tego typu koncertach podejscie, ze aparaty owszem, kamery nie. bywaja tez smieszne granice ilosci pixeli (idiotyzm) lub niejasne kryterium "profesjonalnosci" sprzetu...
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timo Zobacz posta
    trzeba sie bylo wczesniej pytac, troche siedze w branzy i moglem uruchomic jakies kontakty, zeby sie dowiedziec jak jest z wnoszeniem aparatow... teraz juz nie pomoge.

ostatnio dosc czesto zdarza sie na tego typu koncertach podejscie, ze aparaty owszem, kamery nie. bywaja tez smieszne granice ilosci pixeli (idiotyzm) lub niejasne kryterium "profesjonalnosci" sprzetu...
    wiesz, sfotografowałem dziesiątki koncertów i wcale nie trzeba mieć znajomości, żeby wiedzieć, że na TEGO typu imprezy wypada mieć akredytację, bo w przeciwnym wypadku aparat trzeba przemycić i najlepiej mieć wówczas asystenta do "pilnowania" ochrony :wink:...

Bywalec Awatar radmro
    Miasto
    Kraków/Warszawa

Domyślnie

W Gdańsku był zakaz. Zazwyczaj znaleziony na wejściu sprzęt zatrzymywany jest do depozytu (do odbioru po koncercie). Szczegółowe informacje powinny być na bilecie.
    5d2 + 6D + 24-70 2.8 + 70-200 2.8 IS II + 24 1.4 + 50 1.4
    flickr

Bywalec
    Miasto
    Olesno

Domyślnie

czytanie ze zrozumieniem sie klania.
    Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
    moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne

Uprawnienia umieszczania postów