Zobacz pełną wersję : przywitanie
witam wszystkich forumowiczow...
ano, nowy jestem, bo fajne forum w sumie. Nowy nie znaczy zielony, siedze i zastanawiam sie jak napisac zeby nie wyszlo dretwo, sprobuje troche historii, zaczynalem od zenita chyba jak wiekszosc polakow, potem kupilem 3000 N czego pozalowalem juz w dniu zakupu, prosze bez docinkow, nie mialem kogo poprosic o rade :) blad swoj naprawilem inwestujac w body elana lub jak kto woli 100 QD potem wzbogacilem jeszcze o tele tokiny, jednak nic poza slicznym kilkunastoletnim body nie bylo wyzszych lotow, niedawno sprzedalem ten sprzet i szykuje sie do kupna scrackowanego kitu 300d i tu tez prosze bez docinkow, jak na kieszen czlowieka ktory ledwo co zdal mature wydatek i tak jest ogromny, mam ambitny plan wzbogacic zestaw o jakis uroczy zoomik ... wkrotce :) pozdro dla wszystkich
Pszczola
27-05-2005, 12:49
Witam. I wspolczuje juz wydatkow ;-)
Witamy, witamy. Ja tez niedawno przesiadlem sie na 300D :) Narazie jestem calkiem, calkiem zadowolony ;)
Pozdr.
SyOn
Uważaj bo uroczy zoomik może Cię pochłonąć finansowo. Poza tym fajnie, że wpadłeś do forum.
Mac
heh zapomnialem o tym topicu : ) oczywiscie dzieki za pozdrowienia, odwajemniam, przesiadka na czytsa de lub trabanta jak tu go juz pieszczotliwie zwano zrealizowana... skok przeogromny, dla niedoswiadczonego fotografa mozliwosci poprawy niedociagniec technicznych przeogromna niz na negatywach, co do zoomikow drogi Mac-u juz mnie pochlonal, z powodu niedoboru na polskim rynku bede sprowadzal sobie tamronka 28-75 z usa, mam nadzieje ze sie uda : )
[...]
z powodu niedoboru na polskim rynku bede sprowadzal sobie tamronka 28-75 z usa, mam nadzieje ze sie uda : )
Po co sprowadzać, skoro sobie leży wygodnie nieopodal Stolycy
i cierpliwie czeka na Kolegę
http://www.pstryk.com.pl/opis/3604
zgodnie z opisem strony: "aktualna oferta, bez pozycji wycofanych z produkcji i innych aktualnie niedostępnych".
no tak oferta niezla ale korzystajac z przesylki znajomego ze stanow moge miec go juz za 1000, z wszystkimi kosztami : ) mam nadzieje ze sie powiedzie, a propos stolycy, to ja tam wcale blisko nie mam : )
no tak oferta niezla ale korzystajac z przesylki znajomego ze stanow moge miec go juz za 1000, z wszystkimi kosztami : ) mam nadzieje ze sie powiedzie, a propos stolycy, to ja tam wcale blisko nie mam : )
Witam serdecznie.
Kolorystyka avatara sugerują pewne miasta ;)
Ja sam preferuję chleb z marmoladą, zdrowsze :D
hmmm kolorystyka avatara sugeruje troche inne rzeczy : ) uwielbiam film "swięci z bostonu" lub jak kto woli "boondock saints", stad napisy nad moja osoba (wiem wiem, malo czytelne : ) "veritas" oraz "aequitas" lubie tez bardzo zespol carrantuohill, kolorystyka zas nie tyle mojego avatara co mojego pokoju wlasnie bo tam zdjecie bylo robione, a na zdjeciu wspomniana juz moja osoba w swetrze po dziadku w kolorze bordowym lub marmeladowym jak kto woli : ) pozdro...
no tak oferta niezla ale korzystajac z przesylki znajomego ze stanow moge miec go juz za 1000, z wszystkimi kosztami : ) mam nadzieje ze sie powiedzie
Niby trochę oszczędzasz, ale tu za to masz gwarancję i naprawy na miejscu
a pamiętać trzeba, że to szkło optycznie jest bardzo dobre
ale mechanicznie daje wiele do życzenia...
Poza tym, jest szansa potargować się trochę co do ceny - kupowałem już u nich kilka razy i zawsze coś udawało się wynegocjować :)
[...]
a propos stolycy, to ja tam wcale blisko nie mam : )
ale oni wyślą to do Ciebie, gdzie tylko sobie zażyczysz.. :)
co racja to racja Kubek, ale ie szkiel sie psuje bez powodu ? nie sadze zeby ten tamron bez zadnego uderzenia, maczania w piachu, nurkowania w wodzie bez oslony, lub wbijania nim sledzi do namiotu, mial sam z siebie przestac dzialac : ) gwarancja gwarancja, ale w mojej biednej kieszeni 500 peelenow oznacza plecak lowepro i 50 f1,8 w nim zapakowany... dla mnie to naprawde duzo, jak za dwa lata sie skonczy gwarancja to przynajmniej tyle zamiast niej mi zostanie : ) jesli jednak cos sie z nim stanie to wysylam Ci absintha : )