Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: przywitanie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie przywitanie

witam wszystkich forumowiczow...

ano, nowy jestem, bo fajne forum w sumie. Nowy nie znaczy zielony, siedze i zastanawiam sie jak napisac zeby nie wyszlo dretwo, sprobuje troche historii, zaczynalem od zenita chyba jak wiekszosc polakow, potem kupilem 3000 N czego pozalowalem juz w dniu zakupu, prosze bez docinkow, nie mialem kogo poprosic o rade blad swoj naprawilem inwestujac w body elana lub jak kto woli 100 QD potem wzbogacilem jeszcze o tele tokiny, jednak nic poza slicznym kilkunastoletnim body nie bylo wyzszych lotow, niedawno sprzedalem ten sprzet i szykuje sie do kupna scrackowanego kitu 300d i tu tez prosze bez docinkow, jak na kieszen czlowieka ktory ledwo co zdal mature wydatek i tak jest ogromny, mam ambitny plan wzbogacic zestaw o jakis uroczy zoomik ... wkrotce pozdro dla wszystkich

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witamy na forum :smile:

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Witam. I wspolczuje juz wydatkow ;-)
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Domyślnie

witma
    (rówieśnika)

syon
    Guest

Domyślnie

Witamy, witamy. Ja tez niedawno przesiadlem sie na 300D Narazie jestem calkiem, calkiem zadowolony
    Pozdr.
    SyOn

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Uważaj bo uroczy zoomik może Cię pochłonąć finansowo. Poza tym fajnie, że wpadłeś do forum.
    Mac
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Miasto
    Silesia

Domyślnie

heh zapomnialem o tym topicu : ) oczywiscie dzieki za pozdrowienia, odwajemniam, przesiadka na czytsa de lub trabanta jak tu go juz pieszczotliwie zwano zrealizowana... skok przeogromny, dla niedoswiadczonego fotografa mozliwosci poprawy niedociagniec technicznych przeogromna niz na negatywach, co do zoomikow drogi Mac-u juz mnie pochlonal, z powodu niedoboru na polskim rynku bede sprowadzal sobie tamronka 28-75 z usa, mam nadzieje ze sie uda : )
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    [...]
    z powodu niedoboru na polskim rynku bede sprowadzal sobie tamronka 28-75 z usa, mam nadzieje ze sie uda : )
    Po co sprowadzać, skoro sobie leży wygodnie nieopodal Stolycy
    i cierpliwie czeka na Kolegę

http://www.pstryk.com.pl/opis/3604

zgodnie z opisem strony: "aktualna oferta, bez pozycji wycofanych z produkcji i innych aktualnie niedostępnych".

Miasto
    Silesia

Domyślnie

no tak oferta niezla ale korzystajac z przesylki znajomego ze stanow moge miec go juz za 1000, z wszystkimi kosztami : ) mam nadzieje ze sie powiedzie, a propos stolycy, to ja tam wcale blisko nie mam : )
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    no tak oferta niezla ale korzystajac z przesylki znajomego ze stanow moge miec go juz za 1000, z wszystkimi kosztami : ) mam nadzieje ze sie powiedzie, a propos stolycy, to ja tam wcale blisko nie mam : )
    Witam serdecznie.

Kolorystyka avatara sugerują pewne miasta

Ja sam preferuję chleb z marmoladą, zdrowsze
    350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów