PDA

Zobacz pełną wersję : [Rafał Gutowski] Moja galeria

Rafał Gutowski
23-01-2008, 22:59
"Nadejszła wiekopomna chwila..." jak to owego czasu Kazimierz Pawlak mawiał... A tak całkiem poważnie. Chciałbym poddać surowej krytyce zacnego gremium canon-board moją galerię.

http://www.rg-foto.eu/POL/portfolio/

P.S. wiem wiem, że lepiej się ogląda zdjęcia wklejone bezpośrednio do wątku, ale mi chodzi o opinie i sugestie na temat samych fotografii jak i sposobu ich prezentacji.
Liczę na całą masę uwag i sugestii.
Z góry dziękuję za poświęcenie mi uwagi.

Dżobert
23-01-2008, 23:15
Według mnie najlepsze działy to krajobrazy i inne. Większość jest miła dla oka i przyjemnie się je ogląda. Lepiej gdybyś wrzucał do wątku, bo niektóre zdjęcia są słabe np: portrety pod słońce i zdjęcia słońca. Jeśli chodzi o formę prezentacji to mam nadzieję, że jest przewidziana jakaś opcja dla osób bez flasha.

P.S. Te HDR-y są lekko kiczowate. Pewnie można było zrobić lepsze zdjęcia(nie robiąc z nich hdr-ów).

fotosc
23-01-2008, 23:52
duzo kadrow sie powtarza, wybierz najlepsze , najciekawsze i je umiesc w galerii , a reszta do szuflady :)
najciekawszy byl kot :)

lukaszczecin
24-01-2008, 01:35
Galerie trochę długo się ładują i te klikanie cyferek niewygodne. Reszta j.w. :D

MalFunkTion
25-01-2008, 00:13
szkoda ze w krajobrazach polowa to HDR, nawet na tak mocno zmniejszonych fotkach to mocno widac ;) ale i tak galeria na +. pzdr

Blindseeker
28-01-2008, 15:46
duzo kadrow sie powtarza, wybierz najlepsze , najciekawsze i je umiesc w galerii , a reszta do szuflady :)
najciekawszy byl kot :)

motylek tez fajny :)