Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [Rafał Gutowski] Moja galeria

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie [Rafał Gutowski] Moja galeria

"Nadejszła wiekopomna chwila..." jak to owego czasu Kazimierz Pawlak mawiał... A tak całkiem poważnie. Chciałbym poddać surowej krytyce zacnego gremium canon-board moją galerię.

http://www.rg-foto.eu/POL/portfolio/

P.S. wiem wiem, że lepiej się ogląda zdjęcia wklejone bezpośrednio do wątku, ale mi chodzi o opinie i sugestie na temat samych fotografii jak i sposobu ich prezentacji.
    Liczę na całą masę uwag i sugestii.
    Z góry dziękuję za poświęcenie mi uwagi.
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Coś już napisał Awatar Dżobert
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Według mnie najlepsze działy to krajobrazy i inne. Większość jest miła dla oka i przyjemnie się je ogląda. Lepiej gdybyś wrzucał do wątku, bo niektóre zdjęcia są słabe np: portrety pod słońce i zdjęcia słońca. Jeśli chodzi o formę prezentacji to mam nadzieję, że jest przewidziana jakaś opcja dla osób bez flasha.

P.S. Te HDR-y są lekko kiczowate. Pewnie można było zrobić lepsze zdjęcia(nie robiąc z nich hdr-ów).
    "Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

duzo kadrow sie powtarza, wybierz najlepsze , najciekawsze i je umiesc w galerii , a reszta do szuflady
    najciekawszy byl kot

Domyślnie

Galerie trochę długo się ładują i te klikanie cyferek niewygodne. Reszta j.w.
    puszki + szkła + inne graty

Domyślnie

szkoda ze w krajobrazach polowa to HDR, nawet na tak mocno zmniejszonych fotkach to mocno widac ale i tak galeria na +. pzdr
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotosc Zobacz posta
    duzo kadrow sie powtarza, wybierz najlepsze , najciekawsze i je umiesc w galerii , a reszta do szuflady
    najciekawszy byl kot
    motylek tez fajny

Uprawnienia umieszczania postów