Zobacz pełną wersję : Warsztaty SIGMA w Bielsku Białej
W 28.10.2007 zaliczyłem fajną imprezę organizowaną przez firmę PRO CENTRUM z Chorzowa. Były to warsztaty o tematyce PORTRET W STUDIU. Obiektywy SIGMY zapewniła właśnie firma z Chorzowa. Wybór szkiełek był całkiem pokaźny. Było trochę tłoczno bo nazbierało się około 20 osób a miejsca było mało a i modelka tylko jedna.
Ale gratuluję pomysłu i proszę o więcej.
Dla mnie to była pierwsza taka przygoda i trochę wiedzy nabrałem.
Fotki raczej mi nie wyszły ale będzie lepiej.
Czy ktoś z Forumowiczów był też na tej imprezie?
wiesz icik, gdybys napisal o tej imprezie przed a nie po jej zakonczeniu,to moze wieksza liczba forumowiczow bylaby chetna by sie tam pojawic - ale to tak na przyszlosc :wink:
No i teraz dopiero piszesz?
a mogło być tak fajnie :-)
Haaaa i tu jest pies pogrzebany. Zapisałem się na ten warsztat 26.10 i dostałem potwierdzenie w sobotę 27.10 że warsztaty są 28 ale listopada. W niedzielę dostałem sprostowanie maila że przypominają uczestnikom o spotkaniu w dniu 28.10. I tak z prawie miesięcznego terminu zostały mi 2 godziny na naładowanie bateryjek i dojechanie z pszczyny do bielska. nie było czasu żeby odpalić kompa ;-) Ja to bym was wszystkich powiadomił ;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A zapomniałem napisać że warunkiem uczestnictwa w warsztatach było przesłanie fotki do Sigmy i jak się ona spodobała jurorom się dostało nagrodę, właśnie bezpłatne uczestnictwo.
Warsztaty dla pracowników sigma? czy co? bo nic nie było o nich wiadomo...
Dołączam się do pytania. Też nic nie wiedziałem na temat tych warsztatów. :/
nic nie wiedziałem.... czy to miało związek z FotoArtFestiwalem?
Łukasz Unterschuetz
02-11-2007, 11:59
Był taki konkurs na stronie sigmy. Reklamowali to bodajże na fotopolis. Trzeba było wysłać fotę, i dostawało się "wjazd" na warsztaty.
Shutterway.pl
02-11-2007, 13:52
o a ja nic nie wiedzialem:D hehe tak blisko info a zarazem tak daleko:D