Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Warsztaty SIGMA w Bielsku Białej

Bywalec

Domyślnie Warsztaty SIGMA w Bielsku Białej

W 28.10.2007 zaliczyłem fajną imprezę organizowaną przez firmę PRO CENTRUM z Chorzowa. Były to warsztaty o tematyce PORTRET W STUDIU. Obiektywy SIGMY zapewniła właśnie firma z Chorzowa. Wybór szkiełek był całkiem pokaźny. Było trochę tłoczno bo nazbierało się około 20 osób a miejsca było mało a i modelka tylko jedna.

Ale gratuluję pomysłu i proszę o więcej.

Dla mnie to była pierwsza taka przygoda i trochę wiedzy nabrałem.

Fotki raczej mi nie wyszły ale będzie lepiej.

Czy ktoś z Forumowiczów był też na tej imprezie?
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

wiesz icik, gdybys napisal o tej imprezie przed a nie po jej zakonczeniu,to moze wieksza liczba forumowiczow bylaby chetna by sie tam pojawic - ale to tak na przyszlosc :wink:

Uzależniony Awatar RNz
    Miasto
    Chrzanów, Katowice

Domyślnie

No i teraz dopiero piszesz?
    a mogło być tak fajnie :-)
    ... PhotoAnarchist ...
    nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!

Bywalec

Domyślnie

Haaaa i tu jest pies pogrzebany. Zapisałem się na ten warsztat 26.10 i dostałem potwierdzenie w sobotę 27.10 że warsztaty są 28 ale listopada. W niedzielę dostałem sprostowanie maila że przypominają uczestnikom o spotkaniu w dniu 28.10. I tak z prawie miesięcznego terminu zostały mi 2 godziny na naładowanie bateryjek i dojechanie z pszczyny do bielska. nie było czasu żeby odpalić kompa ;-) Ja to bym was wszystkich powiadomił ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A zapomniałem napisać że warunkiem uczestnictwa w warsztatach było przesłanie fotki do Sigmy i jak się ona spodobała jurorom się dostało nagrodę, właśnie bezpłatne uczestnictwo.
    Ostatnio edytowane przez icik ; 31-10-2007 o 21:16 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 350 + kit + grip + Canon 70-200 L F4, 24-105 L F4 IS USM + SANDISK ULTRA III 1 GB + cała elektrownia akumulatorków. 430EX, 50 1.8. Zbieram na coś naprawdę długiego.

Początki nałogu Awatar maxbmx
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Warsztaty dla pracowników sigma? czy co? bo nic nie było o nich wiadomo...
    Moje zdjęcia
    RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Dołączam się do pytania. Też nic nie wiedziałem na temat tych warsztatów. :/

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

nic nie wiedziałem.... czy to miało związek z FotoArtFestiwalem?
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Domyślnie

Był taki konkurs na stronie sigmy. Reklamowali to bodajże na fotopolis. Trzeba było wysłać fotę, i dostawało się "wjazd" na warsztaty.

Bywalec
    Miasto
    3City

Domyślnie

o a ja nic nie wiedzialem hehe tak blisko info a zarazem tak daleko

Uprawnienia umieszczania postów