PDA

Zobacz pełną wersję : Foto Video Digital powraca

jaś
02-10-2007, 16:12
jest w kioskach numer 1 cena prenumeraty bliższa ceny kioskowej :))

Zielony
02-10-2007, 18:13
Super!!! Muszeeeee to mieć!!! :lol:

bruckner
02-10-2007, 18:29
Jaka cena? :)
pozdr.

Algier
04-10-2007, 10:57
Tylko teraz się to nazywa " Digital Foto Video"

Link do zawartości numeru 1/2007:
http://www.dfv.pl/w_numerze/

Kubak82
04-10-2007, 11:28
zaciekawiony jednym z art. nawet przeszedlem sie do empika zobaczyc to cudo :wink:

gdyby tak dalo sie wycisnac z gazety sama esencje to trzymalibysmy w rekach 2-3 strony kosztujace +/-3 zl a nie broszure z reklamami za 14.50 :shock:

ps. ten test ktory byl nikczemnym sprawca mojej wizyty w sklepie, sprawial wrazenie napisanego na podstawie specyfikacji technicznej i reklamowych ulotek dostepnych na stronach producentow :wink:

akustyk
04-10-2007, 11:41
gdyby tak dalo sie wycisnac z gazety sama esencje to trzymalibysmy w rekach 2-3 strony kosztujace +/-3 zl a nie broszure z reklamami za 14.50 :shock:

ps. ten test ktory byl nikczemnym sprawca mojej wizyty w sklepie, sprawial wrazenie napisanego na podstawie specyfikacji technicznej i reklamowych ulotek dostepnych na stronach producentow :wink:

wszystko co napisales kaze wierzyc, ze ten tytul utrzyma sie na rynku.

rzetelnoscia i nieobiektywnoscia startujace dzis media drukowane, zwlaszcza w dynamicznych dziedzinach technicznych (cyfrografia sie tu lapie) nie ma szans konkurowac z internetem. a jak bedzie dobry slup reklamowy to ma sie szanse zwrocic ekonomicznie :)

Kubak82
04-10-2007, 12:06
wszystko co napisales kaze wierzyc, ze ten tytul utrzyma sie na rynku.

pewnie tak bedzie - duzo ladnych zdjec dzialajacych na wyobraznie, pare ogolników ktore zrozumie kazdy, wszystko podane jak na tacy (no bo i po co spedzac godziny w internecie szukajac i weryfikujac informacje), jasne i proste wnioski i oto mamy grupe docelowa :mrgreen:

Kolaj
04-10-2007, 12:13
Panowie, ale nie ma się co znęcać. Ot, jakaś tam sobie gazetka wychodzi. Oczywiście, że zdecydowana większość użytkowników tego forum nie należy do grupy docelowej. Z zawodu jestem informatykiem i dla mnie większość periodyków o tematyce komputerowej także jest poza obszarem zainteresowania. Ale kto inny znajduje w nich przydatną wiedzę. Nie ma w tym nic złego. Dla nas są to ogólniki a dla innych pewnie cenne i przydatne informację. Co tu się ekscytować?