Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Foto Video Digital powraca

Pełne uzależnienie

Domyślnie Foto Video Digital powraca

jest w kioskach numer 1 cena prenumeraty bliższa ceny kioskowej )
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Super!!! Muszeeeee to mieć!!!

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Jaka cena?
    pozdr.
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Bywalec Awatar Algier
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tylko teraz się to nazywa " Digital Foto Video"

Link do zawartości numeru 1/2007:
    http://www.dfv.pl/w_numerze/
    M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
    20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
    580EXII​
    055XPROB | 488rc2

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

zaciekawiony jednym z art. nawet przeszedlem sie do empika zobaczyc to cudo :wink:

gdyby tak dalo sie wycisnac z gazety sama esencje to trzymalibysmy w rekach 2-3 strony kosztujace +/-3 zl a nie broszure z reklamami za 14.50

ps. ten test ktory byl nikczemnym sprawca mojej wizyty w sklepie, sprawial wrazenie napisanego na podstawie specyfikacji technicznej i reklamowych ulotek dostepnych na stronach producentow :wink:
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 04-10-2007 o 11:30

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    gdyby tak dalo sie wycisnac z gazety sama esencje to trzymalibysmy w rekach 2-3 strony kosztujace +/-3 zl a nie broszure z reklamami za 14.50

ps. ten test ktory byl nikczemnym sprawca mojej wizyty w sklepie, sprawial wrazenie napisanego na podstawie specyfikacji technicznej i reklamowych ulotek dostepnych na stronach producentow :wink:
    wszystko co napisales kaze wierzyc, ze ten tytul utrzyma sie na rynku.

rzetelnoscia i nieobiektywnoscia startujace dzis media drukowane, zwlaszcza w dynamicznych dziedzinach technicznych (cyfrografia sie tu lapie) nie ma szans konkurowac z internetem. a jak bedzie dobry slup reklamowy to ma sie szanse zwrocic ekonomicznie
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    wszystko co napisales kaze wierzyc, ze ten tytul utrzyma sie na rynku.
    pewnie tak bedzie - duzo ladnych zdjec dzialajacych na wyobraznie, pare ogolników ktore zrozumie kazdy, wszystko podane jak na tacy (no bo i po co spedzac godziny w internecie szukajac i weryfikujac informacje), jasne i proste wnioski i oto mamy grupe docelowa

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Panowie, ale nie ma się co znęcać. Ot, jakaś tam sobie gazetka wychodzi. Oczywiście, że zdecydowana większość użytkowników tego forum nie należy do grupy docelowej. Z zawodu jestem informatykiem i dla mnie większość periodyków o tematyce komputerowej także jest poza obszarem zainteresowania. Ale kto inny znajduje w nich przydatną wiedzę. Nie ma w tym nic złego. Dla nas są to ogólniki a dla innych pewnie cenne i przydatne informację. Co tu się ekscytować?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uprawnienia umieszczania postów