Zobacz pełną wersję : [Jaszczur] moje pierwsze panoramowanie
Jaszczur
25-08-2007, 22:03
Uwagi mile widziane! Strzelałm Tamronem 28-75@2.8
http://picasaweb.google.pl/sek.michal/TorPoznan25082007?authkey=QnGVbV9OquM
Pozdrawiam
Michał
Kadry jak kadry, średnio dynamiczne... Poprawne, ale nie mają tego czegoś co przyciągało by na dłużej.
P.S. Coś ciekawego się dziś działo w Poznaniu ?? Jakieś dachowanie te sprawy ?? :)
Jaszczur
25-08-2007, 22:11
Wiesz to moje pierwsze zdjęcia w takim temacie. Wogóle pierwsze z dslr. Wcześniej małpka bez zastanowienia. Dachów żadnych nie było ale hałas nie do opisania! Jutro wyścigi - dzisiaj tylko trening bz pomiaru. A kadry - no cóż ... sędziowie pilnują a 75mm nawet w przeliczeniu na cropa to zdaleka nic fajnego nie ustrzele:(
Pozdrawiam
Michał
Kadry jak kadry, średnio dynamiczne... Poprawne, ale nie mają tego czegoś co przyciągało by na dłużej.
P.S. Coś ciekawego się dziś działo w Poznaniu ?? Jakieś dachowanie te sprawy ?? :)
Ja wiem jaki to hałas :D Zdarza mi się pojechac na wyścigi, jutro właśnie będę (z Amper'em).
Sędziowie pilnują - czyli przez ogrodzenie robiłeś ?
75mm x 1,6 to często jest mało, ale w jednym miejscu czasem okazuje się zbyt wąsko :)
Jaszczur
25-08-2007, 22:23
Nie ... znam jednego sędziego i robiłem na zakręcie i prostej. Dodatkowo jestem bardzo subordynowny i jak mi nie karzą gdzieś iść to nie idę:) Jutro też będę ale nie spodziewam się poprawy kadrów choćby ze względu na kiepski zoom. Poza tym żaden ze mnie artysta:) Ot chcę po prostu robić poprawne zdjęcia i mieć z tego zabawę/przyjemność/hobby. Bardzo mnie fotografia wciągnęła i chcę się poświęcić...póki co spalona paszcza od słońca:)
Pozdraiam
Ja wiem jaki to hałas :D Zdarza mi się pojechac na wyścigi, jutro właśnie będę (z Amper'em).
Sędziowie pilnują - czyli przez ogrodzenie robiłeś ?
75mm x 1,6 to często jest mało, ale w jednym miejscu czasem okazuje się zbyt wąsko :)