Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Jaszczur] moje pierwsze panoramowanie

Jaszczur
    Guest

Domyślnie Tor Poznań 25.08.2007 - moje pierwsze panoramowanie

Uwagi mile widziane! Strzelałm Tamronem 28-75@2.8

http://picasaweb.google.pl/sek.micha...ey=QnGVbV9OquM

Pozdrawiam
    Michał

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Kadry jak kadry, średnio dynamiczne... Poprawne, ale nie mają tego czegoś co przyciągało by na dłużej.
    P.S. Coś ciekawego się dziś działo w Poznaniu ?? Jakieś dachowanie te sprawy ??
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Jaszczur
    Guest

Domyślnie

Wiesz to moje pierwsze zdjęcia w takim temacie. Wogóle pierwsze z dslr. Wcześniej małpka bez zastanowienia. Dachów żadnych nie było ale hałas nie do opisania! Jutro wyścigi - dzisiaj tylko trening bz pomiaru. A kadry - no cóż ... sędziowie pilnują a 75mm nawet w przeliczeniu na cropa to zdaleka nic fajnego nie ustrzele

Pozdrawiam
    Michał

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Kadry jak kadry, średnio dynamiczne... Poprawne, ale nie mają tego czegoś co przyciągało by na dłużej.
    P.S. Coś ciekawego się dziś działo w Poznaniu ?? Jakieś dachowanie te sprawy ??
    Ostatnio edytowane przez Jaszczur ; 25-08-2007 o 22:14

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Ja wiem jaki to hałas Zdarza mi się pojechac na wyścigi, jutro właśnie będę (z Amper'em).
    Sędziowie pilnują - czyli przez ogrodzenie robiłeś ?
    75mm x 1,6 to często jest mało, ale w jednym miejscu czasem okazuje się zbyt wąsko
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Jaszczur
    Guest

Domyślnie

Nie ... znam jednego sędziego i robiłem na zakręcie i prostej. Dodatkowo jestem bardzo subordynowny i jak mi nie karzą gdzieś iść to nie idę Jutro też będę ale nie spodziewam się poprawy kadrów choćby ze względu na kiepski zoom. Poza tym żaden ze mnie artysta Ot chcę po prostu robić poprawne zdjęcia i mieć z tego zabawę/przyjemność/hobby. Bardzo mnie fotografia wciągnęła i chcę się poświęcić...póki co spalona paszcza od słońca

Pozdraiam

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Ja wiem jaki to hałas Zdarza mi się pojechac na wyścigi, jutro właśnie będę (z Amper'em).
    Sędziowie pilnują - czyli przez ogrodzenie robiłeś ?
    75mm x 1,6 to często jest mało, ale w jednym miejscu czasem okazuje się zbyt wąsko

Uprawnienia umieszczania postów