Zobacz pełną wersję : Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
normalnie, las rąk widzę. :lol:
Loome, możemy umawiać się na priva. ale przynajmniej 3k postów w tym wątku pękło. ;-)
wybacz, wyszedlem na jedno piwo w piatek, wrocilem do domu o 12:) bez sił na jakiekolwiek foty.. szkoda ze jutro odpada;)
wybacz, wyszedlem na jedno piwo w piatek, wrocilem do domu o 12:) bez sił na jakiekolwiek foty.. szkoda ze jutro odpada;)
tak, jutro odpada, ale może za tydzień?
w sobotę będę w gostyniu (http://www.strefamilitarna.info/sm/zlot-2012-program.html), w niedzielę możemy coś wymyślić. 8-)
albo zaciągnąć modelki do gostynia i podrażnić sałdatów - dwa w jednym. :lol:
w zasadzie liczylem ze sie z kims na niedziele dogadam, przyszly tydzien mnie nie ma.. ale moze za 2 tyg:)
Właśnie dzisiaj pomyślałem o tym wątku, że dawno nikt nie odwiedzał a tu widzę że prawie mnie coś ominęło chociaż znowu ucichło :)
Widzę, że raczej nic nie wyszło z wypadu ?
nic nic.. do połowy sierpnia odpadam w tych sprawach niestety
Jeśli nie mieli byście nic przeciwko, z wielką przyjemnością dołączyłbym do ewentualnych plenerów. Zważywszy że jestem nowicjuszem, z chęcią nauczyłbym się czegoś do zaawansowanych fotografów ;)
Czy ktoś ma jeszcze jakąś ochotę na plener do końca września lub początek października, w każdym razie zanim zacznie padać śnieg ?! :rolleyes:
Ja bym proponował zrobić aktualną listę miejscówek, sporo z tych, które odwiedziliśmy już nie istnieją (kotłownia Sz.Szeregów, mleczarnia Swarzędz), duża część jest pilnowana 24h (browar Kobylepole, Stara Rzeźnia, cegielnia na Górczynie również).
jakiś plener by można zrobić... 8-)
i zgadza się, ale jedne znikają, a pojawiają się inne... taka lista to byłby dobry pomysł, nie wiem tylko czy można ją robić publicznie. ;-)
może ustalimy wszystko na spotkaniu?
Anelll90
21-07-2013, 13:43
Bylam wczoraj w Budomelu o 17 i prawdą jest to że owe mury sa nawiedzone.. Z tym ze przez dziwnie chodzącego ochroniarza ktory zaszczycił mnie dłuuugim " Pro .. Pro... Pro.. Sze wyjsc" :p nie zdazylam tam nawet dobrze sie rozstawic i cyknelam co najwyzej 2 fotki :( fajne miejsce , obecnie bardzo zarosniete przez zarosla i drzewa ale nadal ma swoj urok .
ja na plenerek również chętnie :)