Zobacz pełną wersję : Jak odblokować klucz? (Canon A 450)
Wyszedł nowy problem - chciałam wykasować wszystkie zdjęcia w aparacie a kiedyś niektóre zablokowałam czyli włączyłam ochronę (z kluczem) i teraz nie mogę tych zdjęć wykasować (Canon A 450)
Myślę ze dokładnie w ten sam sposób co blokowanie przed usunięciem. Użycie opcji ochrony zdjęcia na juz chronionym zdjęciu. Druga możliwość karta do czytnika i usunięcie zdjęć na komputerze. Trzecia możliwość jeśli chcesz skasować całą kartę to format karty z poziomu aparatu.
Ja właśnie wcześniej tak robiłam czyli znów zaznaczyłam klucz i mi wychodziło a teraz po prostu mi nie wychodzi
To poczytaj instrukcje i poprobuj. Nie ma ze sie nie da, po prostu robisz cos nie tak.
Ja właśnie wcześniej tak robiłam czyli znów zaznaczyłam klucz i mi wychodziło a teraz po prostu mi nie wychodzi
Sprobuj wyłączyć aparat, wyjąc baterie i kartę potem ponownie. A jesli podepniesz pod czytnik możesz usuwać ? I spróbuj zrobić jak powiedział Vitez. Jeśli nie będzie działać to pisz na privia a przejdę sie do bratanka i sprawdze na aparacie bo chyba ma taki aparat
Dziękuje za odpowiedzi ale dowiedziałam się wszystkiego w sklepie gdzie kupowałam czyli w Media Markt. Wiecie ,że to jest skomplikowane ?