Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jak odblokować klucz? (Canon A 450)

dramu
    Guest

Domyślnie Jak odblokować klucz? (Canon A 450)

Wyszedł nowy problem - chciałam wykasować wszystkie zdjęcia w aparacie a kiedyś niektóre zablokowałam czyli włączyłam ochronę (z kluczem) i teraz nie mogę tych zdjęć wykasować (Canon A 450)

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Myślę ze dokładnie w ten sam sposób co blokowanie przed usunięciem. Użycie opcji ochrony zdjęcia na juz chronionym zdjęciu. Druga możliwość karta do czytnika i usunięcie zdjęć na komputerze. Trzecia możliwość jeśli chcesz skasować całą kartę to format karty z poziomu aparatu.
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

dramu
    Guest

Domyślnie

Ja właśnie wcześniej tak robiłam czyli znów zaznaczyłam klucz i mi wychodziło a teraz po prostu mi nie wychodzi

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To poczytaj instrukcje i poprobuj. Nie ma ze sie nie da, po prostu robisz cos nie tak.

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dramu Zobacz posta
    Ja właśnie wcześniej tak robiłam czyli znów zaznaczyłam klucz i mi wychodziło a teraz po prostu mi nie wychodzi
    Sprobuj wyłączyć aparat, wyjąc baterie i kartę potem ponownie. A jesli podepniesz pod czytnik możesz usuwać ? I spróbuj zrobić jak powiedział Vitez. Jeśli nie będzie działać to pisz na privia a przejdę sie do bratanka i sprawdze na aparacie bo chyba ma taki aparat
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

dramu
    Guest

Domyślnie

Dziękuje za odpowiedzi ale dowiedziałam się wszystkiego w sklepie gdzie kupowałam czyli w Media Markt. Wiecie ,że to jest skomplikowane ?

Domyślnie

Canony tak mają

Uprawnienia umieszczania postów