PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie kupić "tanio" 30D

stawek
27-03-2007, 20:25
Pisałem już o tym w innym poście, ale zdecydowałem się utworzyć nowy wątek.

Może ktoś doradzi, gdzie w pobliżu Krakowa najlepiej trafić Canona 30D, oczywiście nowego, za niską cenę, no i FV by się przydała (myślę, że takie rzeczy to nie tylko w Erze :) ), bo chyba już nie będzie takich promocji jak na przełomie roku.....no chyba, że ktoś z Was ma jakieś tajne informacje.

Pozdrawiam
Mariusz

Bourbon
27-03-2007, 20:36
Pisałem już o tym w innym poście, ale zdecydowałem się utworzyć nowy wątek.

Może ktoś doradzi, gdzie w pobliżu Krakowa najlepiej trafić Canona 30D, oczywiście nowego, za niską cenę, no i FV by się przydała (myślę, że takie rzeczy to nie tylko w Erze :) ), bo chyba już nie będzie takich promocji jak na przełomie roku.....no chyba, że ktoś z Was ma jakieś tajne informacje.

Pozdrawiam
Mariusz

Po moich ostatnich poszukiwaniach, pytanie chyba powinno brzmieć gdzie w ogóle kupić aparat z polskiej dystrybucji z FV, jak już są to w nie rozsądnej cenie. I wszyscy sprzedawcy od 3 tygodni twierdzą, że aparaty będą... "w tym tygodniu"...

JaBlam
28-03-2007, 12:34
ZObacz w Fotopanoramie na Slawkowskiej 12 albo w DPhoto no i CYberstore na Jana Pawla. To najtansze oferty w kraku jakie mozesz znalezc!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

ZObacz w Fotopanoramie na Slawkowskiej 12 albo w DPhoto no i CYberstore na Jana Pawla. To najtansze oferty w kraku jakie mozesz znalezc!

poza tym http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/79418_cena/ moze sie przydac. Popatrz sobie ktory ze sklepow jest w Kraku...