Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Gdzie kupić "tanio" 30D

stawek
    Guest

Domyślnie Gdzie kupić "tanio" 30D

Pisałem już o tym w innym poście, ale zdecydowałem się utworzyć nowy wątek.

Może ktoś doradzi, gdzie w pobliżu Krakowa najlepiej trafić Canona 30D, oczywiście nowego, za niską cenę, no i FV by się przydała (myślę, że takie rzeczy to nie tylko w Erze ), bo chyba już nie będzie takich promocji jak na przełomie roku.....no chyba, że ktoś z Was ma jakieś tajne informacje.

Pozdrawiam
    Mariusz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stawek Zobacz posta
    Pisałem już o tym w innym poście, ale zdecydowałem się utworzyć nowy wątek.

Może ktoś doradzi, gdzie w pobliżu Krakowa najlepiej trafić Canona 30D, oczywiście nowego, za niską cenę, no i FV by się przydała (myślę, że takie rzeczy to nie tylko w Erze ), bo chyba już nie będzie takich promocji jak na przełomie roku.....no chyba, że ktoś z Was ma jakieś tajne informacje.

Pozdrawiam
    Mariusz
    Po moich ostatnich poszukiwaniach, pytanie chyba powinno brzmieć gdzie w ogóle kupić aparat z polskiej dystrybucji z FV, jak już są to w nie rozsądnej cenie. I wszyscy sprzedawcy od 3 tygodni twierdzą, że aparaty będą... "w tym tygodniu"...
    Ostatnio edytowane przez Bourbon ; 28-03-2007 o 06:52
    Pozdrawiam
    Bourbon

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

ZObacz w Fotopanoramie na Slawkowskiej 12 albo w DPhoto no i CYberstore na Jana Pawla. To najtansze oferty w kraku jakie mozesz znalezc!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    ZObacz w Fotopanoramie na Slawkowskiej 12 albo w DPhoto no i CYberstore na Jana Pawla. To najtansze oferty w kraku jakie mozesz znalezc!

poza tym http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/79418_cena/ moze sie przydac. Popatrz sobie ktory ze sklepow jest w Kraku...
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 28-03-2007 o 12:37 Powód: Automerged Doublepost
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów