Zobacz pełną wersję : [27.03.2007 Warszawa] Happysad - Proxima
Jutro tzn. 27.03.2007 roku zagra zespół Happysad.
Zawsze jakaś okazja do reporterki :)
Kiedy: 27.03.2007 (jak już pisałem wyrzej)
Gdzie: Klub Proxima (ul Żwirki i Wigury 99A)
Godzina: 19:00
Bilety: 20zł/25zł (przedsprzedaż/w dniu koncertu)
A sprawdzales organoleptycznie czy wpuszcza ze sprzetem?
Nie sprawdziłem tego, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze koncerty Happysad, i fakt sporej ilości zdjęc z tych imprez podejrzewam że problemu nie będzie.
Poza tym regulamin klubu nie zabrania wnoszenia sprzętu foto.
Dla pewności zaraz skontaktuję się z jakąś osobą z tego klubu.
Szkoda ze jutro, szkoda ze 19. Dziewczyna ma szkole do 20:30 a bez niej glupio (bo tak jak ja rowniez lubi Happysad) ... ponegocjuje, moze bede ;)
Ja muszę negocjowac hajs na bilet z mamuśką, bo na wczorajszym koncercie się jakoś dziengi rozeszły :p Ale też będę się starał byc, bo chcę ich wreszcie usłyszec na żywo :)
P.S. Mail z pytaniem o wniesienie sprzetu właśnie poszedł (mail bo nie odbierają telefonu :p ).
Maile i telefony to ja rok temu z Proxima cwiczylem - bezskutecznie... sprzetu nie bralem bo nie chcialo mi sie krecic w ta i z powrotem gdyby nie pozwolili.
Niestety mnie jednak nie bedzie.
A mi właśnie odpisali na moją wiadomośc
Witam
Jezeli jest to zwykły mały aparat fotograficzny to nie powinno być z nim
problemu.
Pozdrawiam
Czyli można wziąśc ze sobą kompakt. Odpowiedź się może przydac tym co pójdą, niestety ja tak jak Vitez nie zawitam jednak na koncercie :(
Hmm... jedna osoba wnosi 400D, druga 50 1.8 i da rade przemycic to jako "zwykly maly aparat" ;) .
Z drugiej strony jakby do nich uderzyc "prosze, tu sa moje zdjecia koncertowe, w zamian za pozwolenie zrobie tez wam takie do wykorzystania na www, w folderach itp" to moze poszliby na reke. Ot takie gdybanie - tobie odpisali, mi nie .
No bo jak napisałeś że wejdziesz z lunetą typu 100-400 to się wystraszyli czy to nie strzelba :p
Ale 400D bez gripa i z 50/1,8 to wielkościowo prawie jak kompakt :p Więc myśle że przeszło by. I tak to mi nic nie daje, bo nie idę na koncert :(
No bo jak napisałeś że wejdziesz z lunetą typu 100-400 to się wystraszyli czy to nie strzelba :p
Nie pisalem z jakim sprzetem... ale znam warunki w Proximie i chyba bym ogarnal wiekszosc zdjec 85 1.8 a publike 17-40 4L ew z lampa.
I tak to mi nic nie daje, bo nie idę na koncert :(
Juz tak przyszlosciowo dywaguje... a bo to jedyny koncert w Proximie?