Jutro tzn. 27.03.2007 roku zagra zespół Happysad.
Zawsze jakaś okazja do reporterki
Kiedy: 27.03.2007 (jak już pisałem wyrzej)
Gdzie: Klub Proxima (ul Żwirki i Wigury 99A)
Godzina: 19:00
Bilety: 20zł/25zł (przedsprzedaż/w dniu koncertu)
Jutro tzn. 27.03.2007 roku zagra zespół Happysad.
Zawsze jakaś okazja do reporterki
Kiedy: 27.03.2007 (jak już pisałem wyrzej)
Gdzie: Klub Proxima (ul Żwirki i Wigury 99A)
Godzina: 19:00
Bilety: 20zł/25zł (przedsprzedaż/w dniu koncertu)
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
A sprawdzales organoleptycznie czy wpuszcza ze sprzetem?
Nie sprawdziłem tego, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze koncerty Happysad, i fakt sporej ilości zdjęc z tych imprez podejrzewam że problemu nie będzie.
Poza tym regulamin klubu nie zabrania wnoszenia sprzętu foto.
Dla pewności zaraz skontaktuję się z jakąś osobą z tego klubu.
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Szkoda ze jutro, szkoda ze 19. Dziewczyna ma szkole do 20:30 a bez niej glupio (bo tak jak ja rowniez lubi Happysad) ... ponegocjuje, moze bede![]()
Ja muszę negocjowac hajs na bilet z mamuśką, bo na wczorajszym koncercie się jakoś dziengi rozeszłyAle też będę się starał byc, bo chcę ich wreszcie usłyszec na żywo
P.S. Mail z pytaniem o wniesienie sprzetu właśnie poszedł (mail bo nie odbierają telefonu).
Maile i telefony to ja rok temu z Proxima cwiczylem - bezskutecznie... sprzetu nie bralem bo nie chcialo mi sie krecic w ta i z powrotem gdyby nie pozwolili.
Niestety mnie jednak nie bedzie.
A mi właśnie odpisali na moją wiadomośc
Czyli można wziąśc ze sobą kompakt. Odpowiedź się może przydac tym co pójdą, niestety ja tak jak Vitez nie zawitam jednak na koncercieWitam
Jezeli jest to zwykły mały aparat fotograficzny to nie powinno być z nim
problemu.
Pozdrawiam![]()
Hmm... jedna osoba wnosi 400D, druga 50 1.8 i da rade przemycic to jako "zwykly maly aparat".
Z drugiej strony jakby do nich uderzyc "prosze, tu sa moje zdjecia koncertowe, w zamian za pozwolenie zrobie tez wam takie do wykorzystania na www, w folderach itp" to moze poszliby na reke. Ot takie gdybanie - tobie odpisali, mi nie .
No bo jak napisałeś że wejdziesz z lunetą typu 100-400 to się wystraszyli czy to nie strzelba
Ale 400D bez gripa i z 50/1,8 to wielkościowo prawie jak kompaktWięc myśle że przeszło by. I tak to mi nic nie daje, bo nie idę na koncert
![]()