Zobacz pełną wersję : Brak mocy w akumulatorze .
Witam, ostatnio mam problem.....
jak robię dłuższą chwilę zdjęcia to w pewnym momencie zacina się migawka i aparat się wyłącza--wszystko jest bez reakcji, dopiero jak włoże drugi aku to wraca no normy,
to mi się dzieje z rocznym oryginalnym aku canona, a jak wkładam zamiennik to się nic takiego nie robi....
spotkaliście sie z czyms takim?? jakby w pewnym momencie zero mocy przesyłał....
Na pytanie z watku odpowiem ze sroda...
Na pytanie z posta odpowiem ze "aku" Canona nie pasuje do aparatu z awatara...
Zero mocy powiadasz, dobre - kupuje :mrgreen:
Witam, ostatnio mam problem.....
jak robię dłuższą chwilę zdjęcia to w pewnym momencie zacina się migawka i aparat się wyłącza--wszystko jest bez reakcji, dopiero jak włoże drugi aku to wraca no normy,
to mi się dzieje z rocznym oryginalnym aku canona, a jak wkładam zamiennik to się nic takiego nie robi....
spotkaliście sie z czyms takim?? jakby w pewnym momencie zero mocy przesyłał....
Co to znaczy, że robisz dłuższą chwilę zdjęcia??
Jeeejku no i czego się Andee wyśmiewasz?? tylko zaśmiecasz forum takimi postami.
Robię np 20-30 zdjeć (różnie) i nagle aparat jakby się zaciął. po zmianie aku jest okej i się "odcina".
i tylko na tym oryginalnym tak się dzieje.....
Robię np 20-30 zdjeć (różnie) i nagle aparat jakby się zaciął. po zmianie aku jest okej i się "odcina".i tylko na tym oryginalnym tak się dzieje.....
znaczy po prostu że padł ten oryginalny.
Pewnie masz go najdłuzej i normalnie się wykończył, a te później dokupywane zamienniki jeszcze żyją.
ale on nie traci mocy tylko jakby się zawieszał?? bo jak odblokuje zamiennikiem aparat to normalnie mogę dalej focić na oryginale......
ale on nie traci mocy tylko jakby się zawieszał?? bo jak odblokuje zamiennikiem aparat to normalnie mogę dalej focić na oryginale......
Czyli nie trzyma napiecia = pada a po chwili odpoczynku normalnieje az znowu siadzie mu napiecie. Wyrzuc i zapomnij.
ookej tak zrobię;]
dziex;]