Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Brak mocy w akumulatorze .

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie Brak mocy w akumulatorze .

Witam, ostatnio mam problem.....
    jak robię dłuższą chwilę zdjęcia to w pewnym momencie zacina się migawka i aparat się wyłącza--wszystko jest bez reakcji, dopiero jak włoże drugi aku to wraca no normy,
    to mi się dzieje z rocznym oryginalnym aku canona, a jak wkładam zamiennik to się nic takiego nie robi....
    spotkaliście sie z czyms takim?? jakby w pewnym momencie zero mocy przesyłał....
    Ostatnio edytowane przez Tomasz1972 ; 14-03-2007 o 21:16 Powód: zmiana tytułu

Uzależniony

Domyślnie

Na pytanie z watku odpowiem ze sroda...

Na pytanie z posta odpowiem ze "aku" Canona nie pasuje do aparatu z awatara...

Zero mocy powiadasz, dobre - kupuje
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikeqp Zobacz posta
    Witam, ostatnio mam problem.....
    jak robię dłuższą chwilę zdjęcia to w pewnym momencie zacina się migawka i aparat się wyłącza--wszystko jest bez reakcji, dopiero jak włoże drugi aku to wraca no normy,
    to mi się dzieje z rocznym oryginalnym aku canona, a jak wkładam zamiennik to się nic takiego nie robi....
    spotkaliście sie z czyms takim?? jakby w pewnym momencie zero mocy przesyłał....
    Co to znaczy, że robisz dłuższą chwilę zdjęcia??
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Jeeejku no i czego się Andee wyśmiewasz?? tylko zaśmiecasz forum takimi postami.
    Robię np 20-30 zdjeć (różnie) i nagle aparat jakby się zaciął. po zmianie aku jest okej i się "odcina".
    i tylko na tym oryginalnym tak się dzieje.....

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Robię np 20-30 zdjeć (różnie) i nagle aparat jakby się zaciął. po zmianie aku jest okej i się "odcina".i tylko na tym oryginalnym tak się dzieje.....
    znaczy po prostu że padł ten oryginalny.
    Pewnie masz go najdłuzej i normalnie się wykończył, a te później dokupywane zamienniki jeszcze żyją.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

ale on nie traci mocy tylko jakby się zawieszał?? bo jak odblokuje zamiennikiem aparat to normalnie mogę dalej focić na oryginale......

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale on nie traci mocy tylko jakby się zawieszał?? bo jak odblokuje zamiennikiem aparat to normalnie mogę dalej focić na oryginale......
    Czyli nie trzyma napiecia = pada a po chwili odpoczynku normalnieje az znowu siadzie mu napiecie. Wyrzuc i zapomnij.

Bywalec Awatar mikeqp
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

ookej tak zrobię;]

dziex;]

Uprawnienia umieszczania postów