Zobacz pełną wersję : [karkonosz] prośba o opinie
karkonosz
05-02-2007, 23:02
To moje pierwsze próby z makro. Sprzęt: 350D, adapter na M42, pierścienie, Pentacon 50/1,8. Światło: reflektor 300W, mini namiot bezcieniowy made by pewien salon meblowy (i nie tylko).
Proszę o konstruktywne uwagi.
http://www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=123037
Coś czuję, że zaraz dostaniesz po uszach od moda za nieregulaminowe umieszczanie postów w Galerii...
Coś czuję, że zaraz dostaniesz po uszach od moda za nieregulaminowe umieszczanie postów w Galerii...
Cos ty... mod ostatnio dostal po uszach ze smie zwracac uwage zamiast w 5 sekund zmienic tytul watku. To ja skulony, po cichutku tylko zmienie tytul :roll: a uzytkownicy niech sobie smialo lamia dalej zasady i regulaminy.
Algernon? Nie spodziewałem się nikogo znajomego tutaj :) Potwórzę to co na terrarium napisałem - ja bym tu widział pionowy kadr i objęcie odnóży chwytnych. Chociaż można by też z dołu więcej dać i kwadrat - jednocześnie odnóża chwytne a w tle odwłok i reszta.
karkonosz
06-02-2007, 08:12
Kurde, nie miałem zamiaru łamać żadnych reguł, chyba nie doczytałem zasad... Saurus: jak mówiłem, dziś wieczorem wrzuce na forum kolejne. Pozdrawiam