Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [karkonosz] prośba o opinie

karkonosz
    Guest

Domyślnie [karkonosz] prośba o opinie

To moje pierwsze próby z makro. Sprzęt: 350D, adapter na M42, pierścienie, Pentacon 50/1,8. Światło: reflektor 300W, mini namiot bezcieniowy made by pewien salon meblowy (i nie tylko).
    Proszę o konstruktywne uwagi.

http://www.fototok.tkb.pl/pt/photo.php?p=123037

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Coś czuję, że zaraz dostaniesz po uszach od moda za nieregulaminowe umieszczanie postów w Galerii...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mtata Zobacz posta
    Coś czuję, że zaraz dostaniesz po uszach od moda za nieregulaminowe umieszczanie postów w Galerii...
    Cos ty... mod ostatnio dostal po uszach ze smie zwracac uwage zamiast w 5 sekund zmienic tytul watku. To ja skulony, po cichutku tylko zmienie tytul a uzytkownicy niech sobie smialo lamia dalej zasady i regulaminy.

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Algernon? Nie spodziewałem się nikogo znajomego tutaj Potwórzę to co na terrarium napisałem - ja bym tu widział pionowy kadr i objęcie odnóży chwytnych. Chociaż można by też z dołu więcej dać i kwadrat - jednocześnie odnóża chwytne a w tle odwłok i reszta.
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

karkonosz
    Guest

Domyślnie

Kurde, nie miałem zamiaru łamać żadnych reguł, chyba nie doczytałem zasad... Saurus: jak mówiłem, dziś wieczorem wrzuce na forum kolejne. Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów