Zobacz pełną wersję : [Marki k/W-wy] Cegielnia
Ja mam ochote, ale mam tez szkole w ten dzien i zajecia obowiazkowe :( aaa.. no i obiektyw z jakas tam dluzsza ogniskowa mam tylko reczny focus :D
Ja mam ochote, ale mam tez szkole w ten dzien i zajecia obowiazkowe :( aaa.. no i obiektyw z jakas tam dluzsza ogniskowa mam tylko reczny focus :D
mam dwa długie zoom_y dali byśmy rade :)
ale skoro nie możesz :(
A jaki koszt wyjazdu przewidujesz Amperku ??
Bo jak masz dwa długie szkła ja mam puszkę, nie mam szkoły, to w sumie chętnie :D
też bym reflektował ale esteper musiałby ułaskawić mnie i pożyczyć sonnara ale to tylko w sumie 260mm i manual :/
Kurcze jaka szkoda, że to ten weekend, bo gdyby nie szkoła to bym popędził bez zastanowienia :)
Kurcze jaka szkoda, że to ten weekend, bo gdyby nie szkoła to bym popędził bez zastanowienia :)
może następnym razem :) dam znać
Szybkie pytanie: ma ktoś ochotę na jakieś zdjęcia dziś?? Mialem inne plany, ale spelzly na niczym i nie mam pomyslu na sobote :D
Jade do Zoo, jak cos to macie do mnie komórkie :)
Dzięki wszystkim za zdjecia :)
Dzięki wszystkim za zdjecia :)
A kim jesteś? - Cię na tym małym zdjęciu nie rozpoznaję :p
A kim jesteś? - Cię na tym małym zdjęciu nie rozpoznaję :p
Suchy - ta Pani to Asia :p Trzeba będzie powiększyc avatary bo tak to ciężko ludzi rozpoznac :p
Suchy - ta Pani to Asia :p Trzeba będzie powiększyc avatary bo tak to ciężko ludzi rozpoznac :p
Asia - dawaj mi mejla na priv, bo ja też coś tam Twojego mam i chyba jeszcze tego nikt stąd nie widział :)
Trzeba będzie powiększyc avatary bo tak to ciężko ludzi rozpoznac :p
Szczególnie jak się takowego nie ma :)
Amper, pozwolisz, że wykorzystam Twoje zdjęcie, które pojawiło się w tym wątku i na którym widnieje moja skromna osoba w każdym niecnym celu jaki mi tylko przyjdzie do głowy ;-)
Szczególnie jak się takowego nie ma :)
Amper, pozwolisz, że wykorzystam Twoje zdjęcie, które pojawiło się w tym wątku i na którym widnieje moja skromna osoba w każdym niecnym celu jaki mi tylko przyjdzie do głowy ;-)
oczywiście, jak chcesz to mogę Ci wysłać nawet większy format :mrgreen:
daj maila na prv
No panowie, coś się nie staracie:p Fotki to widziałam tylko od Suchego i Ampera(nawet mi przysłał kilka;) ). Dawać mi tu na maila jakieś najciekawsze od każdego;) patrycja@artlook.waw.pl , czekam.... :) pozdro
Swoje zdjecia pokazalem na battle Marki - Cegielnia ale tutaj tez umieszczam link:
Marki - Cegielnia (http://www.igf.fuw.edu.pl/~dora/fotokreatywni/cegielnia)
Zapraszam.
EDIT:
I wysle do zainteresowanych jutro lub pojutrze.
No panowie, coś się nie staracie:p Fotki to widziałam tylko od Suchego i Ampera(nawet mi przysłał kilka;) ). Dawać mi tu na maila jakieś najciekawsze od każdego;) patrycja@artlook.waw.pl , czekam.... :) pozdro
Już już spokojnie :) Jutro wyślę :)
Swoje zdjecia pokazalem na battle Marki - Cegielnia ale tutaj tez umieszczam link:
Marki - Cegielnia (http://www.igf.fuw.edu.pl/~dora/fotokreatywni/cegielnia)
Zapraszam.
EDIT:
I wysle do zainteresowanych jutro lub pojutrze.
Fajne fajne są:D thx