PDA

Zobacz pełną wersję : [Marki k/W-wy] Cegielnia

Strony : 1 [2]

suchyHc
11-04-2007, 19:12
Ja mam ochote, ale mam tez szkole w ten dzien i zajecia obowiazkowe :( aaa.. no i obiektyw z jakas tam dluzsza ogniskowa mam tylko reczny focus :D

amper
11-04-2007, 19:44
Ja mam ochote, ale mam tez szkole w ten dzien i zajecia obowiazkowe :( aaa.. no i obiektyw z jakas tam dluzsza ogniskowa mam tylko reczny focus :D

mam dwa długie zoom_y dali byśmy rade :)
ale skoro nie możesz :(

esteper
11-04-2007, 20:29
A jaki koszt wyjazdu przewidujesz Amperku ??
Bo jak masz dwa długie szkła ja mam puszkę, nie mam szkoły, to w sumie chętnie :D

mateuss
11-04-2007, 21:26
też bym reflektował ale esteper musiałby ułaskawić mnie i pożyczyć sonnara ale to tylko w sumie 260mm i manual :/

CoNic
11-04-2007, 21:50
Kurcze jaka szkoda, że to ten weekend, bo gdyby nie szkoła to bym popędził bez zastanowienia :)

amper
11-04-2007, 23:08
Kurcze jaka szkoda, że to ten weekend, bo gdyby nie szkoła to bym popędził bez zastanowienia :)

może następnym razem :) dam znać

suchyHc
14-04-2007, 13:02
Szybkie pytanie: ma ktoś ochotę na jakieś zdjęcia dziś?? Mialem inne plany, ale spelzly na niczym i nie mam pomyslu na sobote :D

Jade do Zoo, jak cos to macie do mnie komórkie :)

Caryan
19-04-2007, 09:30
Dzięki wszystkim za zdjecia :)

suchyHc
19-04-2007, 11:51
Dzięki wszystkim za zdjecia :)

A kim jesteś? - Cię na tym małym zdjęciu nie rozpoznaję :p

esteper
19-04-2007, 12:04
A kim jesteś? - Cię na tym małym zdjęciu nie rozpoznaję :p

Suchy - ta Pani to Asia :p Trzeba będzie powiększyc avatary bo tak to ciężko ludzi rozpoznac :p

suchyHc
19-04-2007, 12:19
Suchy - ta Pani to Asia :p Trzeba będzie powiększyc avatary bo tak to ciężko ludzi rozpoznac :p

Asia - dawaj mi mejla na priv, bo ja też coś tam Twojego mam i chyba jeszcze tego nikt stąd nie widział :)

CoNic
19-04-2007, 15:43
Trzeba będzie powiększyc avatary bo tak to ciężko ludzi rozpoznac :p

Szczególnie jak się takowego nie ma :)

Amper, pozwolisz, że wykorzystam Twoje zdjęcie, które pojawiło się w tym wątku i na którym widnieje moja skromna osoba w każdym niecnym celu jaki mi tylko przyjdzie do głowy ;-)

amper
19-04-2007, 16:37
Szczególnie jak się takowego nie ma :)

Amper, pozwolisz, że wykorzystam Twoje zdjęcie, które pojawiło się w tym wątku i na którym widnieje moja skromna osoba w każdym niecnym celu jaki mi tylko przyjdzie do głowy ;-)

oczywiście, jak chcesz to mogę Ci wysłać nawet większy format :mrgreen:
daj maila na prv

P@ty
22-04-2007, 21:12
No panowie, coś się nie staracie:p Fotki to widziałam tylko od Suchego i Ampera(nawet mi przysłał kilka;) ). Dawać mi tu na maila jakieś najciekawsze od każdego;) patrycja@artlook.waw.pl , czekam.... :) pozdro

jatzzek
22-04-2007, 21:35
Swoje zdjecia pokazalem na battle Marki - Cegielnia ale tutaj tez umieszczam link:

Marki - Cegielnia (http://www.igf.fuw.edu.pl/~dora/fotokreatywni/cegielnia)

Zapraszam.

EDIT:

I wysle do zainteresowanych jutro lub pojutrze.

esteper
22-04-2007, 22:12
No panowie, coś się nie staracie:p Fotki to widziałam tylko od Suchego i Ampera(nawet mi przysłał kilka;) ). Dawać mi tu na maila jakieś najciekawsze od każdego;) patrycja@artlook.waw.pl , czekam.... :) pozdro

Już już spokojnie :) Jutro wyślę :)

P@ty
23-04-2007, 20:51
Swoje zdjecia pokazalem na battle Marki - Cegielnia ale tutaj tez umieszczam link:

Marki - Cegielnia (http://www.igf.fuw.edu.pl/~dora/fotokreatywni/cegielnia)

Zapraszam.

EDIT:

I wysle do zainteresowanych jutro lub pojutrze.

Fajne fajne są:D thx