noname
06-11-2006, 22:06
"Domowy" test ostrości obiektywu jak w temacie. Wszystkie foty przy pełnej dziurze przy trzech ogniskowych: 17, 24 i 40. Aparat eos30d, czułość 640 ISO, programowe wyostrzanie ustawione na 3. Może ktoś skorzysta. Test wyszedł średnio chyba ale obiektyw bardzo dobry. Jeśli temat się powtarza to proszę admina o kasacje :)
1932
1933
1934
1935
Uprzedzam... test nie był robiony "profesjonalnie". Nie przypadkiem dopisałem, że jest "domowy". To raczej efekt zabawy szkiełkami. Pomyślałem, że może kogoś zainteresować. Profesjonalne testy dostępne są w sieci. Jeżeli uważacie, że absolutnie nic nie wnosi nie odpowiadajcie, niech "umrze" śmiercią naturalną albo zgłoście problem adminowi aby go usunął. Nie będę miał nic przeciwko.
1932
1933
1934
1935
Uprzedzam... test nie był robiony "profesjonalnie". Nie przypadkiem dopisałem, że jest "domowy". To raczej efekt zabawy szkiełkami. Pomyślałem, że może kogoś zainteresować. Profesjonalne testy dostępne są w sieci. Jeżeli uważacie, że absolutnie nic nie wnosi nie odpowiadajcie, niech "umrze" śmiercią naturalną albo zgłoście problem adminowi aby go usunął. Nie będę miał nic przeciwko.