Zobacz pełną wersję : [Mr_Black] Niech się stanie ... spójrzcie na nie ...
Mr_Black
24-09-2006, 17:03
Witam. Jakiś czas temu zacząłem robić swoją galeryjkę, coś tam już wrzuciłem, zatem oddaję do oceny starym wyjadaczom i nie tylko (bez urazy za starych :) ). Zdaję sobie sprawę, że moje fotki nie są niczym nadzwyczajnym, ale nauczę się omijać błędy jeśli ktoś mi je pokaże. Chcę wyciągnąć wszystko z mojego aparatu, zanim sięgnę po lustrzankę (coraz częściej o tym myślę). Im więcej rad (zapewne krytyki) tym lepiej.
Zapraszam http://www.mrblack.fotogalerie.pl/
Landszafty miłe dla oka, robactwo i roślinność w większości również.
Fotki z pikniku lotniczego - cóz, tutaj raczej srednio - nic sie nie wybija.
Ogólne wrażenie - pozytywne.
Mr_Black
25-09-2006, 18:54
Landszafty miłe dla oka, robactwo i roślinność w większości również.
Dzięki, dobrze wiedzieć.
Fotki z pikniku lotniczego - cóz, tutaj raczej srednio - nic sie nie wybija.
Fakt, mój sprzęt nie jest zbyt szybki i ustrzelenie ciekawie wyglądającego kadru łatwe nie jest.
Hmm, kilkadziesiąt osób zajrzało, zakładając że chociaż połowa obejrzała galerię, powinno być trochę więcej ocen ... bynajmniej byłbym wdzięczny.
Popatrzyłem na Twoją galerię, widoczki są całkiem dobre. W kwiatach dobry pomysł jest z lilią ale wykonanie trochę zawiodło. Robaki takie sobie, spoodbało mi się oko w oko. Górażka taka sobie ale lotnictwo nie jest moją pasją nie mniej widziałem lepsze foty z takich imprez.
Może ostry jestem ale chciałeś szczerze.
Acha PS by się przydał.