Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [Mr_Black] Niech się stanie ... spójrzcie na nie ...

Domyślnie [Mr_Black] Niech się stanie ... spójrzcie na nie ...

Witam. Jakiś czas temu zacząłem robić swoją galeryjkę, coś tam już wrzuciłem, zatem oddaję do oceny starym wyjadaczom i nie tylko (bez urazy za starych ). Zdaję sobie sprawę, że moje fotki nie są niczym nadzwyczajnym, ale nauczę się omijać błędy jeśli ktoś mi je pokaże. Chcę wyciągnąć wszystko z mojego aparatu, zanim sięgnę po lustrzankę (coraz częściej o tym myślę). Im więcej rad (zapewne krytyki) tym lepiej.

Zapraszam http://www.mrblack.fotogalerie.pl/

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Landszafty miłe dla oka, robactwo i roślinność w większości również.
    Fotki z pikniku lotniczego - cóz, tutaj raczej srednio - nic sie nie wybija.
    Ogólne wrażenie - pozytywne.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Landszafty miłe dla oka, robactwo i roślinność w większości również.
    Dzięki, dobrze wiedzieć.

Cytat Zamieszczone przez Wats0n Zobacz posta
    Fotki z pikniku lotniczego - cóz, tutaj raczej srednio - nic sie nie wybija.
    Fakt, mój sprzęt nie jest zbyt szybki i ustrzelenie ciekawie wyglądającego kadru łatwe nie jest.

Hmm, kilkadziesiąt osób zajrzało, zakładając że chociaż połowa obejrzała galerię, powinno być trochę więcej ocen ... bynajmniej byłbym wdzięczny.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Popatrzyłem na Twoją galerię, widoczki są całkiem dobre. W kwiatach dobry pomysł jest z lilią ale wykonanie trochę zawiodło. Robaki takie sobie, spoodbało mi się oko w oko. Górażka taka sobie ale lotnictwo nie jest moją pasją nie mniej widziałem lepsze foty z takich imprez.
    Może ostry jestem ale chciałeś szczerze.
    Acha PS by się przydał.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uprawnienia umieszczania postów