PDA

Zobacz pełną wersję : Soft do Canona 20D

bromba102
13-09-2006, 14:21
Pozwólcie, że podłączę sie gościnnie do wątku. Mam 20D i kłopot bo zwaliłem sobie płytki z softem, nie mam backupu, właśnie przeinstalowuję kompa a na stronie Canona są same update. Czy ktoś z szanownych kolegów wie gdzie można znaleźć pełne wersje? Mogą być starsze. Może na stronie Canona można podać np numer seryjny aparatu i wejść w jakieś tajne menu? A może istnieje jakiś sposób na ściąganie zdjęć z aparatu bez wyjmowania karty i używania zewnętrznego czytnika CF? W pracy takiego nie mam...

Pozdro
Krzysiek

amper
13-09-2006, 15:42
Pozwólcie, że podłączę sie gościnnie do wątku. Mam 20D i kłopot bo zwaliłem sobie płytki z softem, nie mam backupu, właśnie przeinstalowuję kompa a na stronie Canona są same update. Czy ktoś z szanownych kolegów wie gdzie można znaleźć pełne wersje? Mogą być starsze. Może na stronie Canona można podać np numer seryjny aparatu i wejść w jakieś tajne menu? A może istnieje jakiś sposób na ściąganie zdjęć z aparatu bez wyjmowania karty i używania zewnętrznego czytnika CF? W pracy takiego nie mam...

Pozdro
Krzysiek

nie bardzo rozumiem Twój problem że nie chcesz wyjmować karty z aparatu, dlaczego? czytnik kosztuje 30 zł i masz z czaszki, nie męczysz aparatu ;)

Jac
14-09-2006, 06:48
bromba przedewszystkim przeczytaj regulamin ;-) gdzie sie o czym pisze, pozniej poszukaj na forum czy juz nie bylo takich tematow np ten http://canon-board.info/showthread.php?p=210529

tak wiec zamykam watek