Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Soft do Canona 20D

bromba102
    Guest

Domyślnie

Pozwólcie, że podłączę sie gościnnie do wątku. Mam 20D i kłopot bo zwaliłem sobie płytki z softem, nie mam backupu, właśnie przeinstalowuję kompa a na stronie Canona są same update. Czy ktoś z szanownych kolegów wie gdzie można znaleźć pełne wersje? Mogą być starsze. Może na stronie Canona można podać np numer seryjny aparatu i wejść w jakieś tajne menu? A może istnieje jakiś sposób na ściąganie zdjęć z aparatu bez wyjmowania karty i używania zewnętrznego czytnika CF? W pracy takiego nie mam...

Pozdro
    Krzysiek

Bywalec Awatar amper
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bromba102 Zobacz posta
    Pozwólcie, że podłączę sie gościnnie do wątku. Mam 20D i kłopot bo zwaliłem sobie płytki z softem, nie mam backupu, właśnie przeinstalowuję kompa a na stronie Canona są same update. Czy ktoś z szanownych kolegów wie gdzie można znaleźć pełne wersje? Mogą być starsze. Może na stronie Canona można podać np numer seryjny aparatu i wejść w jakieś tajne menu? A może istnieje jakiś sposób na ściąganie zdjęć z aparatu bez wyjmowania karty i używania zewnętrznego czytnika CF? W pracy takiego nie mam...

Pozdro
    Krzysiek
    nie bardzo rozumiem Twój problem że nie chcesz wyjmować karty z aparatu, dlaczego? czytnik kosztuje 30 zł i masz z czaszki, nie męczysz aparatu
    30D + 300 + słoiki
    www.tereba.net

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

bromba przedewszystkim przeczytaj regulamin ;-) gdzie sie o czym pisze, pozniej poszukaj na forum czy juz nie bylo takich tematow np ten http://canon-board.info/showthread.php?p=210529

tak wiec zamykam watek

Uprawnienia umieszczania postów