PDA

Zobacz pełną wersję : LowePro

Giraff
10-07-2006, 22:13
Czy ktoś z Was się orientuje gdzie w Gliwicach albo w najbliższej okolicy, za sensowne pieniądze, można powybierać w torbach Lowepro. Przymierzam się do zakupu, ale wpierw chciałbym sie zapakowac na próbę - a nóż coś mi nie podejdzie - do jakiejś Lowepro Nova - tylko nie wiem gdzie szukać...

Kubak82
10-07-2006, 22:20
zerknij tu - www.fotoceny.pl ..sklep jest z Chorzowa, mozna podjechac i zrobic przymiarke :smile: .. jak sie sprawa ma w samych Gliwicach - nie mam pojecia :? .. ja bylem zbyt leniwy i zamawialem w www.fotorimex.pl - w razie czego mozna spokojnie oddac towar lub poprosic o wymiane :smile:

pozdr.

Nemeo
10-07-2006, 23:38
O Chorzowie zapomnij, chyba że chcesz sobie kupić "plecaczek" na samo body. / Wszystkie konkretne plecaki tylko na zamówienie, na stanie mają tylko małe "plecaczki" /.

Giraff
11-07-2006, 08:24
.. ja bylem zbyt leniwy i zamawialem w www.fotorimex.pl - w razie czego mozna spokojnie oddac towar lub poprosic o wymiane :smile:
pozdr.

muszę przyznać, że wybór mają szeroki. pewnie tylko na zamówienie; za daleko do Warszafki by się kopnąć i poprzymierzać :( ale napiszę do nich, jak z ew. zwrotem zamówienia, chociaż wolałbym tego zamieszania związanego ze zwracaniem uniknąć.

O Chorzowie zapomnij, chyba że chcesz sobie kupić "plecaczek" na samo body. / Wszystkie konkretne plecaki tylko na zamówienie, na stanie mają tylko małe "plecaczki" /.

no to smutne, nie orientujesz się jak długo trwa ew. zamówienie? i czy robią jakieś problemy, gdy się coś zamówi a później nie zakupi?

Kubak82
11-07-2006, 08:50
napiszę do nich, jak z ew. zwrotem zamówienia, chociaż wolałbym tego zamieszania związanego ze zwracaniem uniknąć.

ja zamowilem Stealth Reportera'a 300 aw i okazal sie ciut za duzy.. wymienilem go na 200 aw i jest oki :smile: .. z wlasnego doswiadczenia moge wiec reczyc, ze z wymiana nie ma problemu a zwrotu mozna dokonac do 10 dni pod warunkiem, ze towar nie nosi sladow uzycia.. IMO firma bardzo solidna - dostalem torbe, w srodku w kopercie roznice w cenie, nowa fakture.. jednym slowem moge smialo polecic :D

Nemeo, takie zaopatrzenie to chyba bolaczka wiekszosci sklepow :( .. latwiej chyba sprzedac prostego kompakta niz duzy plecak fotograficzny ktorego cena zbliza sie do ceny wspomnianej malpki.. ale seria nova o ktorej wspominal Giraff moze byc.. w kazdym razie warto zadzwonic i zapytac :-)

pozdr.