Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: LowePro

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Question LowePro

Czy ktoś z Was się orientuje gdzie w Gliwicach albo w najbliższej okolicy, za sensowne pieniądze, można powybierać w torbach Lowepro. Przymierzam się do zakupu, ale wpierw chciałbym sie zapakowac na próbę - a nóż coś mi nie podejdzie - do jakiejś Lowepro Nova - tylko nie wiem gdzie szukać...
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

zerknij tu - www.fotoceny.pl ..sklep jest z Chorzowa, mozna podjechac i zrobic przymiarke :smile: .. jak sie sprawa ma w samych Gliwicach - nie mam pojecia .. ja bylem zbyt leniwy i zamawialem w www.fotorimex.pl - w razie czego mozna spokojnie oddac towar lub poprosic o wymiane :smile:

pozdr.

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

O Chorzowie zapomnij, chyba że chcesz sobie kupić "plecaczek" na samo body. / Wszystkie konkretne plecaki tylko na zamówienie, na stanie mają tylko małe "plecaczki" /.

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    .. ja bylem zbyt leniwy i zamawialem w www.fotorimex.pl - w razie czego mozna spokojnie oddac towar lub poprosic o wymiane :smile:
    pozdr.
    muszę przyznać, że wybór mają szeroki. pewnie tylko na zamówienie; za daleko do Warszafki by się kopnąć i poprzymierzać ale napiszę do nich, jak z ew. zwrotem zamówienia, chociaż wolałbym tego zamieszania związanego ze zwracaniem uniknąć.

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    O Chorzowie zapomnij, chyba że chcesz sobie kupić "plecaczek" na samo body. / Wszystkie konkretne plecaki tylko na zamówienie, na stanie mają tylko małe "plecaczki" /.
    no to smutne, nie orientujesz się jak długo trwa ew. zamówienie? i czy robią jakieś problemy, gdy się coś zamówi a później nie zakupi?
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Giraff
    napiszę do nich, jak z ew. zwrotem zamówienia, chociaż wolałbym tego zamieszania związanego ze zwracaniem uniknąć.
    ja zamowilem Stealth Reportera'a 300 aw i okazal sie ciut za duzy.. wymienilem go na 200 aw i jest oki :smile: .. z wlasnego doswiadczenia moge wiec reczyc, ze z wymiana nie ma problemu a zwrotu mozna dokonac do 10 dni pod warunkiem, ze towar nie nosi sladow uzycia.. IMO firma bardzo solidna - dostalem torbe, w srodku w kopercie roznice w cenie, nowa fakture.. jednym slowem moge smialo polecic

Nemeo, takie zaopatrzenie to chyba bolaczka wiekszosci sklepow .. latwiej chyba sprzedac prostego kompakta niz duzy plecak fotograficzny ktorego cena zbliza sie do ceny wspomnianej malpki.. ale seria nova o ktorej wspominal Giraff moze byc.. w kazdym razie warto zadzwonic i zapytac :-)

pozdr.
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 11-07-2006 o 08:56

Uprawnienia umieszczania postów