Przywitaj się na forum!

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuba_rsx
    Dopiero zaczyna
    • 2010
    • 40

Witam wszystkich.
    Ja natomiast używam systemu Nikona (Peace hehe ) ale forum śledzę już jakiś czas bo warto, choćby dla oglądania fotek czy porad zdjęciowych.
    Pozdrawiam wszystkich canonowców
    Ostatnio edytowany przez kuba_rsx; 31418.

Komentarz

• preinwher
      Początki nałogu
      • 2008
      • 458

Witamy kolejnego nikoniarza

http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Komentarz

• lordhelmut

Witam Canonierów :-]

Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 450-ki z nie najlepszym szkłem Tamron 18-200 (teraz to wiem, lecz przed zakupem myślałem że to świetny wybór).
        Na szczęście całka C50 1.8 jest w drodze.

Pozdrawiam

Komentarz

• vidocq
          Bywalec
          • 2010
          • 157

Cześć wszystkim, jestem vidocq.
          Jak widać w stopce, używam Canona.
          To nie jest mój pierwszy aparat ale pierwszy Canon i dopiero go poznaję.
          No to zabieram się do czytania...
          pozdrawiam, vidocq

Komentarz

• all-bert
            • 2010
            • 5

Hej wszystkim, jestem all-bert.
            Od pewnego czasu śledzę forum, teraz postanowiłem się zarejestrować, żeby nauczyć się więcej i wykorzystać to w spotting'u, którym się interesuję od 2 lat.
            Sprzęt jak poniżej.

pzdr
            400D+kit+70-300

Komentarz

• oskardj92
              Początki nałogu
              • 2009
              • 423

Witam wszystkich jestem Oskar (oskardj92)
              Niedawno założyłem konto, aby czerpać wiedzę od innych bardziej doświadczonych osób Sprzęt podany poniżej.

50D, 1000D, 3000N, PS a530, EF-S 17-85mm IS USM, EF-S 18-55mm, EF 28-80mm, EF 75-300mm, Nissin Di622

Komentarz

• fszut

bardzo mi miło przywitać się z wszystkimi użytkownikami jakże przemiłego forum Canona, na imię ma Radek. Mam 350D, fotografuję i zajmuję się fotografią jakieś 22 lata, zacząłem od drużyny harcerskiej reporterskiej tam nauczyłem się "robić zdjęcia" aparat-ciemnia-obróbka. Pozdrawiam

Komentarz

• Ariene
                  Coś już napisał
                  • 2010
                  • 83

Witajcie, być może niebawem wejdę w posiadanie 5D MkII.
                  Kilkoro z Was miałam przyjemność poznać wcześniej na forum stock-board
                  Mam nadzieję, że znajdę tu bezcenną wiedzę o sprzęcie i technikach fotografii, oraz miły kącik towarzyski.
                  Pozdrawiam,
                  Arletta
                  Moja marna twórczość

Komentarz

• anulka
                    • 2010
                    • 5

ja też witam serdecznie Jestem dumną posiadaczką Canona 500D, do którego podkradam szkła od mojego Misia, który swoją drogą zaraził mnie fotografią
                    Kosmate myśli... z Canon'em 500D + Canon EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM + Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III + Nissin Di622 + filtry, ściereczki, torby, statyw made in TESCO i inne kobiece atrybuty

Komentarz

• overseer
                      Coś już napisał
                      • 2010
                      • 97

YO YO !!!
                      Siemanko wszystkim, z Zielonej Wyspy pozdrowienia dla wszystkich przesyła Canonier Paweł !!! CANON RULEZZZZ ...a tak wogóle to moja Misia kradnie moje słoiki ))
                      Ostatnio edytowany przez overseer; 31788.
                      Canon 40D+grip, Canon 24-70 f/2.8 , Canon 70-200 f/2.8 IS, Canon 100mm f/2,8 IS Macro, Falcon 8mm Fish-eye, Canon 580EXII, Manfrotto 055XPROB + głowica 488RC2 + Tamrac Expedition 6

Komentarz

• tylkoNikon
                        Dopiero zaczyna
                        • 2010
                        • 30

witam - jestem Nikoniarzem - ale tutaj mam nadzieję dowiem się też czegoś ciekawego o fotografii i sprzęcie

Komentarz

• coala

Witam wszystkich.
                          Bardzo spodobalo mi sie Wasze forum i licze, ze wiele sie tutaj naucze. Jestem posiadaczka Canona EOS 350D juz od kilku lat lecz do tej pory robilam zdjecia na czuja Teraz, ze wzgledu na dlugie godziny spedzane w domu z niemowlakiem postanowilam sie podszkolic. Wiem, ze dluga droga przede mna bo zupelnie zielona jestem.

Komentarz

• cynamon
                            • 2010
                            • 9

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum. Spodobało mi się u Was, stąd decyzja o dołączeniu.
                            Mieszkam w zachodniej części Polski. Fotografia zawsze mnie pociągała, ale z różnych względów to zainteresowanie aż do zeszłego roku nie przerodziło się w coś głębszego. Dopiero zaczynam: niewiele jeszcze wiem, mniej umiem, ale mam kupę dobrych chęci. Liczę, że w dalszym ciągu będę uczyć się, korzystając z Waszego doświadczenia.
                            Interesuję się jeszcze literaturą, fantastyką naukową i lubię naturę: uwielbiam włóczyć się po okolicy pieszo albo na rowerze.

Komentarz

• adamar
                              Dopiero zaczyna
                              • 2007
                              • 16

Witam wszystkich. Fotografią zajmuję się amatorsko od paru a jak dobrze się przypatrzeć od parunastu ładnych lat. Obok dwóch analogowych puszek spoza stajni Canona dorzynam obecnie swojego wysłużonego C 350 D i myślę powoli o poszerzeniu stajni o model dwucyfrowy prawdopodobnie. Liczę że forum te pozwoli mi na komunikację z wieloma ciekawymi i interesującymi pasjonatami fotografii.

Komentarz

• marcin1191
                                Coś już napisał
                                • 2010
                                • 93

Już coś na tym forum napisałem i cham ze mnie, że się nie przywitałem, robię więc to teraz. WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE. Fotografią zajmuję się już jakieś 4 lata lecz dopiero jak trafiłem na to forum zrozumiałem jak mało jeszcze wiem Ciągle się uczę i mam wielki zapał do tego. Żałuję tylko, że portfel nie jest tak gruby jak bym tego chciał (ale może w przyszłości wygram wreszcie w TOTKA). Jeszcze raz witam wszystkich
                                Canon 20D; Kit; C50 f/1.8; C 100 f/2.0; C 70-200 f/4L

Komentarz

Pracuję...